Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Bocsi, csak most néztm ide...
Itt vettem, ittvan minden:
[link]Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
baliii
senior tag
most jut eszembe: hol vetted a masodik mod-ban a tapkabelre hozott vezeteket es mennyiert?
-
baliii
senior tag
elso mod:
szep a festese a kivagas is igenyes, de a kivagott reszen az elekre huzhatnal valani kabelt
masodik:
nagyon szep, igenyes az elolapi panel, gratulalok!
majd szolj mondjuk a masik topicba, ha kell az elolap (az elolapos topicba:) ) -
LLKobe
veterán
Épp az oldaladat nézegettem:D
Szerintem májer lett a casetek! Nekem marhára bejön, még így is hogy a citromsárga nem a kedenc színem...A plexi is profi lett!
Szal szép! Én is most fogok nekiállni az enyémnek, (még csak 1 napos) azért kell a takaró. Abból lesz frontpanel. Nézd meg az oldalam, ott van a cím az aláírásom végén. Olyan panelt csinálok mint a második háznál látható, csak piros világítással. Mihelyst mehet a biznic, szólok! OK? Írj ide te is véleményt a ''régi''
háza(i)mról!Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
baliii
senior tag
itt egy link amin pár képet találtok az úl modomról
[L]http://baliii.freeweb.hu/mercurymod/mercuryindex.html[/L] -
baliii
senior tag
válasz zozipapa84 #25 üzenetére
elkuldtem a mailt pont most
kössz a dicseretet
neked is horrich:)
hamarosan teszek fel kepeket a keszulo uj hazamrol -
horrich
csendes tag
Jó a házad baliii!
De személyesen látva még jobban néz ki.Telefonon meséltél a sok munkáról,de az biztos hogy megérte.:C Folytasd csak nyugottan az új modokat.
(Apukád szerinted nekem is kivágja a plexit?) HA HA HA tudom szar poén volt....AZ BIZTOS!!!
-
zozipapa84
csendes tag
hello bali4
két kérdés:
ehez a házhoz is voltak-e beépítősinek, valamint küld el nekem kérlek mailben a plexi oldalp készítésének menetét valamint mi kell hozzá???
kösU.I:király a házik!:C -
baliii
senior tag
válasz TheVeryGuest #23 üzenetére
megprobaltam es valami furcsa durrano hangot adott, szag kisereteben, szerencsere nem tortent baja :Y
-
baliii
senior tag
az eddigi velemenyekbol az jott le nekem, hogy a tobbsegnek tetszik a munkam, es ez nagyon jol esett, koszonom:)
mar el is kezdtem a kovetkezo modomat, a napokban teszek fel par kepet izelitonek:)
OFF:
az uj modnak nyissak uj topikot vagy jo lesz neki ez is?
ON:
amugy a legtobben azt elolapok lefestesenek minoseget kifogasoltatok, joggal mert en sem vagyok megelegedve vele, de erre a jovoben tobb gondot fogok forditani
[Szerkesztve] -
baliii
senior tag
megprobaltam kepeket sotetben is csinalni, de nem lettek sz igaziak pl a VGA alatti piros szín nem is laccik valamiert...
[L]http://www.freeweb.hu/baliii/ck/page5/newer.JPG[/L]
[L]http://www.freeweb.hu/baliii/ck/page5/newer1.JPG[/L]
[L]http://www.freeweb.hu/baliii/ck/page5/newer2.JPG[/L]
( az utolso ugyebar 90 fokkal el van forgatva:) ) -
baliii
senior tag
szeretnem megkerni azokat akik megnezik a temat, hogy irjanak velemenyt a hazrol, hogy a kovetkezo jobban sikerűljön ( ha lehetseges :DD )
-
baliii
senior tag
sötetben is akarok csak az a szar digitalis mindig valuzik es nemtom hogyan kell kikapcsolni, amugy valamilyen casio tipus
-
Mazka05
őstag
Szentem jobb let volna világitos csökábelel aminek semi értelme :) sötétbe is csináljál léci képe!t :)
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
baliii
senior tag
na lefestettem a driveokat újra ( bár lehet hogy ez a képeken nem látszik ), és még pár kábelt beburkoltam:
[L]http://www.freeweb.hu/baliii/ck/page5/new2.JPG[/L]
[L]http://www.freeweb.hu/baliii/ck/page5/new%201.JPG[/L] -
baliii
senior tag
az ide kabelek a sarga zuhanycsovek, a kekek a tapkabelek
most vettem matt festeket es a napokban kijavitom a hibakat -
xedos
addikt
Fényes feketével fújtad?
Mindenkinek ajanlom a Maestro matt fekete spray-t.
Nagyon jól takar, total egyenletessen oszlik el es total matt!
Kar, hogy az kabelek nem sargak! Rontjak az osszhatast!
Egyebkent jo.
[Szerkesztve] -
baliii
senior tag
en ezt a rohadt floppy-t festettem le vagy 3x de mindig ilyen szaros maradt de szerencsere van hozza masik elolapom
amugy a valosagban szebb, nem latszik az a sok pici kis szar hiba a festésükön
[Szerkesztve] -
baliii
senior tag
valóban a festés gáz kicsit a rom-okon, de majd kijavitom csak mar ossze akartam rakni
-
-=Ghost=-
őstag
nemroszz nekem bejön tudod mi a gáz?
hogy a romoknak az eleje úgy néz ki mintha filcel csináltad volna sőt...
a felsőnél még ki is láccik egy szín amit gondolom eredetileg akrtál használni (piros)
egkét helyen a felső rom nál láccik de nem vészes
vagy csak a képen ilyen? -
Torry
addikt
Nekem nem nagyon tettszenek a színek, de egyébként jó.
Bár az eleje is egy kicsit gizda. -
Árpi bá
aktív tag
Figyeltem a cd és a mobil rack fényezését! Mitől foltos? Ujlenyomat? Vagy siettél?
A mod versenyen is egyik-másik alkatrész festése hagyott kívánnivalót maga után!
Én pl: a cd hangerőszabályozó-gombját is lefestettem!
Egyébként grat!
[Szerkesztve]Mielőtt megszólalsz, gondold végig szebb e mint a csend, amit megtörsz vele....
-
Bazsesz
őstag
Fekete meg a sárga nagyon királyul összepasszol! Mi anno a BMX-ünket festettük le fekete alapra, és ecsettel sárga festékkel oldapöttyölgettünk rá. Tiszta méhecske fíling volt. :DD
De nekem teccik.
Üdv: balu''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
baliii
senior tag
ja amuhy sotetben a VGA folott kéken, a VGA alatt pirosan vilagit, csak nem tudom a gepemen kikapcsolni a vakut:)
-
baliii
senior tag
kössz balu! erdekes szinek? direkt fekete meg sarga, mert azok jol ütik egymast es ez volt a celom
amugy tenyleg összevissza vannak kicsit a szinek:)
[Szerkesztve]
asszem egy feloraig nem leszek gepkozelben, ne haragudjon akinek nem valaszolok
[Szerkesztve] -
baliii
senior tag
hi mindenkinek, elkészült az új házam, az első ''igazi'' MOD-om, és úgy gondoltam hogy berakok ide pár képet... tessék szépen megnézni :
[link] [link] [link] [link] [link] [link]
ha esetleg elcsesztem volna valamit és nem lennének jók a linkek akkor oldalamod ( baliii.fw.hu ) több kép és leírás van...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Be Quiet Pure Base 500DX (Garancia)
- Mini ITX házikó , beépített táppal
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest