-
PROHARDVER!
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Újrakezdtem a játékot év végén, egy human fighter/battle master-rel. Mountain Pass kimaradt tavalyelőtt, most arra mentem, de azért megcsináltam előtte Underdarkot és a Grymforge-ot. Most értem a
és ő váltja Shadowheart-ot a csapatban ha megcsináltam a Shadowheart questlinet. Gale váltotta Karlach-et, először rohadt idegesítő volt, de lvl5-től már elég combos karakter, és kevesebbet is pofázik. Lae'zel a negyedik karakter, ő is rendkívül idegesítő volt már első playthrough alatt is a legelső perctől kezve az utolsó utániig, de amióta eljutott nála a tudat szintjére hogyLast Light Inn-hez, úgy tervezem hogy Jaheira most majd életben marad a tornyos balhénál, (vagy mert már kétszer megfektettem), azóta kicsit kevésbé idegesítő.Vlaakith mekkora genny
Nálam másodszorra még nagyobbat üt a játék, valószínűleg azért mert egy rakás olyan dolgot is látok most, amit első playthrough alkalmával kihagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest