Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz Predatorr #22 üzenetére
A tömeghipnózis ott kezdődik, amikor egy vazelinnel leöntött bábúról képzelik azt sokan, hogy valósághű. Az árnyékolás az egyik leg alapvetőbb dolog ebben az RT őrületben, amit véleményem szerint bármelyik gyártó szépen tud hozni ma már.
Érdekes, amikor pl. a zöldek fogyasztanak többet azt rendszerint lesz@rjátok, de ha a konkurencia, akkor megy a flame. Engem speciel ez nem érdekel és a jövőben sem fog.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
-
Raysen623
addikt
válasz Predatorr #17 üzenetére
Amíg az RT abban merül ki minden esetben leginkább, hogy minden úgy néz ki mintha leöntötték volna vazelinnel, addig köszönöm nem kérek belőle. Ez megint egy szándékos túllövése a HW igényeknek a zöldek oldaláról. Amióta RTX kártyám van kb nulla alkalommal kapcsoltam be a funkciót, mert nem természetes ez a része. Ahol tényleg nekem sokat hoz, az árnyékkezelés, de a tükröződés már nem az igazi, volt olyan eset amikor rondább volt mint a régi megoldás. Mindezt a zöldeknél. Szóval ez idáig inkább pénisznövelésre alkalmas, aztán majd ha szépen kiforr minden gyártónál, akkor lesz értelme használni, mert addigra a fejlesztők is talán úgy fognak hozzáállni. A fogyasztásra való hivatkozás megint egy vicc, miközben árban érzékelhető különbség van a kettő közt. Most jön az Intel is harmadiknak, és lehet fel lehet kötni a gatyát mindkét oldalon.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
válasz Predatorr #17 üzenetére
Érdekes AMD-id voltak, mert ez pontosan fordítva szokott lenni. A pirosak az idővel beérnek, mint a jó bor, miközben az NVIDIA szándékosan elkaszálja a régebbi generációkat.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
slmSIG
tag
#5Predatorr:
"Arányaiban ettől az Intel roppant messze van, és a meghajtói még az AMD-inél is rosszabbak."
Nem tudom, de nem is érdekel, hogy mi a bánatod az AMD drivereivel, de biztosan én, meg a többi hozzám hasonló az ökör és szerencsétlen, hogy nincs vele gondunk.
Az Intel driverei is rengeteget javultak, de mindegy ez is.
Zsenikkel nem vitatkozom! -
mad823
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 7600 GAMING OC 8G Garanciával
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING LHR 10GB GDDR6X
- 7900 XTX-et keresek, használt, de viszonylag szép állapotban! Akár új is jöhet!
- Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB /Leirás!/Posta ok!
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest