Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
SunMount3r #81749 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem éri már meg az RX470-590 és a köztük lévő kártyák. Az egész széria bányászatról volt híres. Ráadásul már nem is olyan combos széria RX6500XT erősebb náluk.
-
Steve_Brown
senior tag
A problémám DisplayPort to HDMI átalakítással kapcsolatos.
Videókártya: R9 Fury Nano
Monitor: LG 25UM58-P
Átalakító: https://www.axagon.eu/en/produkty/rvd-hi14c2
Oprendszer: Windows 10, eredeti
Driver: Radeon Software 21.5.2Nem jelenik meg a képernyőbeállításoknál a 2560x1080-as felbontás. Próbáltam a CRU-t, a Radeon Software egyedi felbontásnak nem tudja hozzáadni ezt a felbontást. Pedig nyilván szükségem lenne rá.
-
-
Steve_Brown
senior tag
Üdv!
Innen jövök. A lényeg, hogy van egy kimenettel nem rendelkező GPU az alaplapom x16-os sínjében és egy kimenettel rendelkező az x1-esben. Adatlapomon látszik, hogy egy GT310 van a rövid slotban.
Hogy tudom elérni azt, hogy az asztalt és az alkalmazásokat a nagy videókártya renderelje a GT310 kimenetén? Egy youtube videóban való pörgetés is már gondot jelent az x1-es slotban lévő GT310-nek.
A segítséget előre is köszönöm! -
Steve_Brown
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy HD6950 képes lenne-e 100FPS fölött tuttatni a Counter Strike Global Offensive-et(720p, low), ha a többi alkatrész adott a feladathoz?
A processzor egy Ryzen 5 2600X lesz és 16Gb RAM lenne mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest