Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
Grave_444 #53883 üzenetére
i7 2600, thermaltake hamburg 530w
Hardverapro-n nézelődtem én is, onnan is tervezem megvenni, de csak jövő héten. Szóval akkor végül is nem rossz vétel a r9 270x igaz?
De ahogy nézem a 7950 sem gyenge, lehet, hogy inkább arra csapok le(#53887) Bensee
Azért a 260x az eléggé beteg egy kártya, alapból sz@rrá van húzva, melegszik is elég keményen, már meg is váltam tőle.
760-at szereznék elsősorban, de csak garanciával, amt hamar el szoktak vinni, szóval ha nem lesz a piacon eladó jó áron, akkor marad r9 270x.Köszönöm a gyors válaszokat
-
AllTheBest
őstag
Üdv, szerintetek megéri az árát használtan az r9 270x? r7 260x-ről váltanék, a másik versenyző a gtx 760, bár az kicsit drágább. Max 43-45 körül szánnék vga-ra
-
AllTheBest
őstag
válasz
Smktrooper #53422 üzenetére
Az lesz... csere darab nélkül inkább hagyom az egészet...
-
AllTheBest
őstag
válasz
djculture #53420 üzenetére
Hát ez kellemes... Nem tudom, hogy bekockáztassak-e a garanciáztatással, mert akkor valószínűleg hetekig(ha nem hónapokig) vidkártya nélkül lennék, ami alaplapi hdmi/vga kimenet nélkül használhatatlanná tenné a gépem...
Mindegy, írok egy levelet az iponnak, hogy visszakérhetem-e az árát vagy esetleg levásárolhatom- náluk vagy csak a szerviz... -
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Szerintetek haldoklik a kártyám? Konkrétan ilyen foltok jelennek meg gyakran játék közben, ablakváltás közben gyakran zöld csík jelenik meg a kijelző középen és ha a géppel nem csinálok semmit akkor kb 10 perc után már a youtube videók akadva indulnak el hang nélkül. Mellesleg néha egy-egy 1080p-s 60fps-es videóban néha leesik az fps.
Frissen rakott win10 van a gépen és persze a többi cucc sem a leggyengébb a gépemben.
Még van rá garanciám ,szóval azért kérdezem csak ezt.
Egyébként Asus r7 260x oc
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vèdelem az áramszünet ellen!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest