Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBence0606
újonc
válasz
MasterDeeJay #82061 üzenetére
Szia pcie bifurcation-t hogy tudom manuálisan beállítani?
-
KBence0606
újonc
válasz
jokeph #82057 üzenetére
Igen, a bedugtam a saját számítógépembe (amiben nem is volt másik kártya) és ugyanúgy nem indult el, mint a bányász gépben.
Viszont amit elfelejtettem legelőször leírni: A Risernél és ahol a 6-pines kábel csatlakozik a videókártyához a fény világított, tehát azok kapnak áramot. -
KBence0606
újonc
Sziasztok!
Nemrég elkezdtem bányászattal foglalkozni (Megépítettem az első bányászgépemet: 1db 580 8gb, 2db XFX 470 8gb, 1db Sapphire 470 8gb,1 db 1060 6gb). Sorban el is kezdtem rákapcsolni a videókártyákat, harmadiknak az egyik XFX 470 8gb-osat kötöttem be. Amíg csak három videókártya volt a gépben szépen működött is, viszont amikor rákapcsoltam a hátralevő 2 darab videókártyát, majd újra elindítottam a bányászgépet az 5-ből csak 4 kártya működött, és valamiért az előbb említett XFX 470-es nem indult el. El is kezdtem próbálkozni, hogy mi van, ha más kábeleket vagy risert használok, de továbbra sem akart elindulni, ekkor elkezdtem a Bios beállításokban keresgélni de semmit sem találtam az ügy érdekében.
Ezért kérem a segítségeteket, van esetleg valami ötletetek amit megpróbálhatnék? Azon is gondolkoztam, hogy esetleg a videókártya Bios-át kéne reset-elni fizikailag. Mivel a kártya nem indul el, így gépen keresztül nem tudunk hozzáférni.
Mindenkinek köszönöm szépen a segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce GTX 1080 Ti OC 11GB GDDR5X 352bit GAMING LED Videokártya
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB GDDR6X 320bit OC RGB LED Videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 GAMING OC RGB Videokártya
- Gigabyte RTX 5090 GAMING OC 32G
- Sapphire RX 6700 XT Nitro+ (dobozos, garancia 2026.02.16-ig)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest