Hirdetés
-
IT café
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ma vettem egy Asrock H77 Pro4 M alaplapot. (i3 van benne, HD 2000 ha minden igaz)
Pont azért, mert ezen van DVI és HDMI kimenet is, szükség van a 2 megjelenítőre.
Monitor az monitpr (DVI), és a TV-n meg kiterjesztett képen mennek a mesék, filmek. (HDMI).
Összekötve, felinstalálva a Windows 8.1 x64, van is kép. Felmegy a driver updateról, restart, és nincs kép HDMI-n.
Keresgéltem neten, és az intel honlapján megtaláltam a hibát.intel forum
Valakinek van esetleg erre megoldása?
Mert ott azt tanácsolják, hogy minden restart után eszközkezelőben le kell tiltani a vgat, majd engedélyezni, és így működik..valóban, de valami fix kellene erre, mert ez nem járható út.
Köszönöm!havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest