-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerkess
csendes tag
-
kerkess
csendes tag
válasz Ice&Lime #5748 üzenetére
Igen ilyesmi gond lehet,szerintem majdnem mindenkinek van valamilyen xp cd je érdeklődj a baráti körödnél valaki tuti segít.Talán ez a legegyszerübb
Nekem sosem sikerült saját kulcsal telepíteni,azért írtam
[ Szerkesztve ]
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
válasz Ice&Lime #5750 üzenetére
Esetleg azt meg lehetne kisérelni hogy másik cd vel de a géphez adott kulcsal próbálod csak hogy hivatalos legyen.de én az elöbbieket javaslom bár mind kettöhőz egy másik cd kell.Ha nem jó a kölcsön kért cd hez a gyári kulcs akkor ugyis egyből kiderűl és be irod a cd kulcsát így fog tutti menni
Szerintem
Ha megvannak a gyári drivereket tartalmazó cd akkor azzal sem kell kinlodni[ Szerkesztve ]
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
válasz Ice&Lime #5783 üzenetére
Fsb-t kell figyelned de itt minden Pentium M proci bele megy de úgy látom 2ghz a legnagyobb Ezzel az fsb vel szerintem nehezen találsz nagyobbat.Ha bios frissités nélkül meg akarod úszni 2ghz jó lesz.Nem beszélve a hűtésről ami gondolom nem 3ghz-re lett tervezve Apukád nem fog örülni ha laptop hütöt kell cipelnie magával..szerintem
Egyébként nekem lehet hogy van is 1.7ghz-m biztos de lehet 2ghz körüli is megnézem ha érdekel.A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
Helló
Azonnali segitségre lenne szükségem
A mocsok neve Fsc c seria
Nagyon lassan lép túl a logon majd még lassabban be lép a biosba azon belül gyorsan lehet lépkedni telepiteni szeretném hdd felismri,odd-t felismeri de mégsem 2% eljutot odáig hogy ki írta lemez olvasási hiba annak ellenére hogy minden bot lehetöség cd re van állitva,de cd-t nem indit nem is próbálja meg pedig forog bekapcsoláskor is....
Még egy érdekeség 2003 ir ki mielött boot olna de a biosban a rendszer idő be van állitva ???
Mi ez?
köszi elöre is
Ja hdd nélkül sem gyorsul felA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
Következö
Sarasota nagyon elterjedt laptop,számomra ujdonság van ez Medionba is meg még ki tudja hány néven adták
A lényeg 2.6ghz ami azért nem olyan rossz de itt a meglepi egy azaz egy darab ddr1 ram foglalat....
Nem találkoztam még p2 nél sem ilyennel ez azért szívás mert a ddr1 amúgy sem olcsó ha nagyot akkar az ember de 1gb felet én talán nem is láttam még én meg 2gb szeretnék bele.
Lehet hogy a bill alatt is van egy foglalat vagy ez komoly hogy egy vanA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
válasz kerkess #5825 üzenetére
Megoldodott ram híba volt birom az ilyen eladokat írta hogy telepitve volt csak hdd kell ha szólt volna hogy csak egy 256-os ramot ad nem 2 db az sem érdekelt volna helyete belerakja a rosszat én meg egy órát kinlodok mire rájövök
mind1 ez akkor meg vanA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
Helló
Tegnap írtam egy FSC gépröl be volt lassulva nem akart cd-indulni.Kicserélte a ramot és van ami megoldodott de még mindig lassú fel van telepítve mire inditástól eljut az xp-ig az kb 5-7perc az xp gyorsan fut meg a neten is gyors ...mi lehet szerintetek.
UI az 5-7 perces inditás során van amikor 1 percig full fekete a monitorA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
helló 100 97 én is erre gondolta de nem hdd nélül is lassan megy c10valami pontositok csak nincs a közelembe,azért érdekes mert azxp-ben vagy a neten hasit.
[ Szerkesztve ]
-
kerkess
csendes tag
Helló
A következő próblémával kapcsolatban kérném a segítségetek
Adott egy laptop(sarasota)
Jelenleg nincs benne odd-nekem van kb 8db mindet belepróbáltam kb az 50-edik kisérletre felismer 1-2 db de pont azokat amikel nem lehet telepíteni mert nem a legjobbak,van.....boot menüben van olyan opció hogy lan az lenne a kérdésem hogy lan-ról hogy lehet telepíteni?A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
Köszi
A laptop ban van lan boot lehetöség de nekem ez teljesen kina.Addig rendben hogy össze kötöm de valami progran is kell?vagy hogyan tovább nem csináltam még ilyet.A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
a gépemen a következő bootolási lehetőségek vannak:
-hdd
-cd
-floppy
-lan
ha készítek bootolható pendrive-ot szerintetek arról elindul a telepítés?A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
válasz kerkess #5973 üzenetére
Bocs azt hiszem pont Clevonál volt egyszer nekem olyan hogy a kíjelzö szalag kábel csatlakózónál volt egy szál meglazulva,azt esetleg valahogy tudod rőgziteni (kokányolás) ...akkor az is megteszi ha az nem jön be akkor csere..
-
kerkess
csendes tag
Helló
Egy kis segitségre lenne szükségem.
Vásároltam egy Maxdata pro 7000x gépet törött lcd vel ,az lcd ki cseréltem a gép elindul majd bevillan a maxdata felirat kb 1 másodpercre majd csak a hátérvilágitás megy,külsö monitoron nem tudom tesztelni szerintetek az lcd lehet rossz?A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
Kedves hozzá értök
Szerintetek ebbe[link] a gépbe tudok min 2.0 ghz-s cpu tenni bios frissitése nélkül?A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
Igen nem láttam hogy ez 533 as szóval összefoglalva nekem Pentium M proci kell aminek 400 as az fsb je ha jól gondolom ezenkívül csak a mhz ami tetszöleges illetve amilyet találok..van még valami amit nézek?
Ha az fsb stimmel akkor elvileg csak bele pattintom és megy is?[ Szerkesztve ]
-
kerkess
csendes tag
Eladóóóóóóó
Van ez medion ban is gondolom mert a medion 3 dugos szalagkábel kelett bele meg a zsanér is stimelt plusz a beszerelt inverter is medion ráadásul az inverteren az állapotjelzö ledek is ugyan olyanok ....
[ Szerkesztve ]
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6050 üzenetére
Akkor ha jól értem mehet bele az 533mhz fsb is ???vagy lemaradtam.
én meg 1k ért vettem a Vaterán állitolag rá tapostak meg le h....ták ,utána le esett a 7.röl tettem belle egy lcd t egy invertert és megy,végre egyszer nekem van szerencsém[ Szerkesztve ]
-
kerkess
csendes tag
Sziasztok
Fsc vel kapcsolatos próblémém még mindig megoldásra vár[link]Annyival böviteném ki hogy hdd 100/97,illetve a gép típusa c1020 olyan mintha a boot képernyö vánszorogna mindig felismeri a hdd-t odd-t de nagyon lassan....bios elemet cseréltem nem az a gond
-
kerkess
csendes tag
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6083 üzenetére
Ez a következö Hdd sentinel de elég ha kikapod és ha biosban nem tapasztalsz próblémát akárhogy forgatod akkor megusztad egy hdd vel, memoria ritkán megy tönkre de szerintem vedd ki egyesével vissza és úgy próbáld meg.Hátha de ehhez egy kis szerencse is kell a leirtak alapján
Dell xps Fentebb van egy FSC próbléma azt hiszem talán te tudnál segíteni a próbléma megfejtésében,megtennéd hogy ránézel?
[ Szerkesztve ]
-
kerkess
csendes tag
válasz eastone1 #6086 üzenetére
Szerintem kizárható a virus inkább kontaktos próblémának hangzik,ilyen alaplapos szaga van inkább a dolognak az elhangzotak alapján de nylván a kötelezö köröket érdemes lefutni hátha kisebb a baj.
drukolokA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6090 üzenetére
Dell xps Fentebb van egy FSC próbléma azt hiszem talán te tudnál segíteni a próbléma megfejtésében,megtennéd hogy ránézel?
Ezt megkérésnek szántam,semmiképp nem utasitásnak lehet rosszul fogalmaztam de a szándékom ez volt.
-
kerkess
csendes tag
válasz Dell XPS #6092 üzenetére
Nem tudom valamit nagyon el irhatam mert én most sem panaszként írtam mindössze csak arra szeretelek volna megkérni hogy ha tudsz segits benne.De semmiképp nem panasz ként vagy utasitva.
remélem nincs harag emiattA PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja...Én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest