-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni, mert én már kifogytam az ötletekből.
Adott egy Albacomp M66SE (valami Clevo) notebook, amibe bármilyen procit rakok, 800MHz-en megy. Megnéztem több tesztprogival is, mindegyik 800MHz-nek írja, és a tesztek eredményei is ennek megfelelően eléggé szerények.
Végigpróbáltam az összes energiagazdálkodási lehetőséget, telepítetem XP-t, Win7-et, frissítettem BIOS-t, cseréltem adaptert, de mindig ugyanaz a helyzet. Már a szűz Windows, driverek nélkül is 800MHz-en járatja.
Csökkentett módban teljes órajelűnek látom a procit, de az eredmények ugyanúgy gyengék, mint normál módban.Én nem tudom, hogy létezik-e még valami, amit nem próbáltam volna, de ha ti tudtok ilyenről, légyszi osszátok meg velem, mert ez katasztrófa! A noti egyébként stabil, nem fagy, nem indul újra.
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest