Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Mi a franc lehet ezzel az iphone 11-el visszaállítást akartam csinálni de folyton ezt a hibát kapom és a rendszer oda is lett csak az usb bedugós jel jön be.Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
A kijelzőn középen látható repedés okozhat baloldalt alsó részen pirossal keretezett részen sötétedést?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Enigma1945 #49956 üzenetére
Én is a megyében lakom hát alapból a telekom mobilnete is hagy kívánnivalót maga után.Én igaz egy poco F5-öt használok de néha fos a mobilnet amúgy meg csak el lehet vele lenni köze nincs a leírt sebességekhez,jó tudom az elméleti de ahhoz képest elég szegényes a sebesség.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Enigma1945 #49929 üzenetére
Jó hulladékokat adott ki akkor a samsung.
-
Pityu.
nagyúr
Az a 100% nem 100% mivel van elektronika kikapcsolja a töltést ha végzett de ezt meg is tudod nézni feltöltés után vissza hül a telefon meg a töltő fej is szóval ha rajta maradna a töltőn a telefon akkor sem kapna több áramot teljes feltöltés után.A merülés se 0% valójában hanem olyan 2%-nál kapcsol ki a telefon,hogy lemerült nullára.
Jó gagyi telefonokat gyárt akkor a samsung én pl poco-t használok többször voltam már 100% ra is töltve meg 0% körül is de nem kapcsolgat ki 18 meg 15% nál meg ilyenek.Ja és mielőtt azt mondanád tönkre teszem az aksit más xiaomi telefonjaimat is így használtam és sosem volt gondom velük pedig volt amit 2 évesen adtam el.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Santi22 #49915 üzenetére
Újból megnéztem egy képet a kijelzőről,lehet nem forrasztós hanem ilyen kis lecsukós ajtós szalagkábeltartóba való,nem tudom azt most hirtelen,hogy hívják
Itt a képen úgy néz ki,hogy kis fül is van aminek a segítségével betudod csúsztatni a helyére.
De érdemes lenne szétszedni a telefont és megnézni.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz
skandarg27 #49826 üzenetére
Lehet valamit elcsesztek szoftver frissítésben én a helyedben lementenék minden fontos dolgot a telefonról és csinálnék egy factory resetet.
Aztán ha ezután sem jó akkor lehet esetleg komolyabb gond ami hardveres,de nekem szoftver a gyanús mivel,hogy azt írtad frissítés utánn lett gond. -
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Samsung galaxy A50 ez a szürkés ragasztós rész a hőelvezetésért felelne?
-
Pityu.
nagyúr
A sárga háromszög felkiáltó jellel volt a lényeg de már megoldódott.Nem tetszett neki a xiaomi töltőfeje így rádugtam egy másikat és azzal eltűnt a jel.Szóval nem tetszett neki a töltőfej.Az a nagy piros izé az új lenyomat rész takarja ki mivel most cseréltem kijelzőt a telefonba és még nem vettem le a fóliát a kijelzőről.
-
Pityu.
nagyúr
Samsung A50 középső keretén mi lenne ez a szalagkábel vagy mi,miért felelős?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
dvdbackuper #49740 üzenetére
Nem,azóta megoldottam egy factory reseteléssel valami szoftveres probléma volt mert üzemel a kijelző azóta is tökéletesen.
-
Pityu.
nagyúr
Hát nem tudok rájönni,mitől lehet az,hogyha beépítem az iphone 11-be a kijelzőt az érintés nem működik de ha kiveszem a helyéről akkor rendesen működik az érintés
-
Pityu.
nagyúr
Iphone 11-ben cseréltem kijelzőt,eredeti gyári de felújított ment bele viszont nem tudtam szerezni a tömítő ragasztó csíkot hozz.Az be is ragasztaná még plusz a házba?Mert ahogy vissza pattintottam a házba a kijelzőt a fém kampók bepattantak de az alsó részen viszont ha megnyomom a kijelzőt akkor pattog,hiába csavaroztam be akkor is van egy pici mozgása.Ez normális dolog ragasztó nélkül?
-
-
Pityu.
nagyúr
Ez hardveres probléma lehet? Iphone 11 bezöldül a kijelzője aztán nincs kép rajta sötét marad.Párszor néha sikerült visszahozni a képet a kijelzőn de azóta sötét,minden más működik,hangot ad meg rezeg meg ilyenek.Előző tulajnál volt cserélve a kijelző rajta.
Most sötétben arra lettem figyelmes,hogy a kijelző valamennyire világít szóval nem teljesen sötét -
-
Pityu.
nagyúr
válasz
MarciKING24 #49653 üzenetére
Beállításokban fenti kereső sávban beírod,hogy régió és ki kell,hogy dobja.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #49633 üzenetére
Én fa ruhacsipesszel szoktam körbe csipeszelni a ragasztott telefont,tökéletes pont annyira nyomja össze mint amennyire kell
Szerintem nem ködösítenek csak közlik,hogy modernizálás van és nem fog vagy egyáltalán nem fog működni a sim kártyád szóval csere és az díjmentes.Sajnos ez van vagy cserélsz vagy nem tudsz telefonálni így ebben a formában.Viszont a számodat simán megtarthatod na meg gondolom ha újabb sim káryta akkor egy újabb buta vagy okostelefon is kéne mellé mert ha csak 2g a telefonod azt azt hiszem vagy megszüntették vagy megfogják.Elméletileg most a yettelnél adnak régi telefonért 20EFt-ot ha jól hallottam.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
FireShadow #49583 üzenetére
Lehet valami kevésbé gagyit kéne használnod,én pl adobe scannel szkennelem a dolgokat. Igaz itt kell egy adobe regisztráció de tökéletesen működik.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
peugeotmate #49507 üzenetére
Hú ha ezt fél évvel előbb olvasom ,egy ismerősöm azt hiszem ilyen telót adott ide nekem,hogy passzoljam el,nem sikerült eladni aztán elvitte lehet még megvan neki mindig
-
Pityu.
nagyúr
Nincs mit 🙂
-
Pityu.
nagyúr
válasz
metalstorm #49422 üzenetére
Ahogy lent is irják frekvencia probléma pl B20 azt hiszem nincs náluk meg van,hogy silányabb minőségű a telefon mint más piacra. Legalábbis xiaominál volt ilyen.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #49325 üzenetére
Na igen az nem acélos,meg ma már nincsenek az appok se annyira optimalizálva.Na meg az avultatás is játszik.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #49323 üzenetére
Sose volt benne akkumulátor cserélve?Esetleg kilehet olyast próbálni rendelsz aksit a netről 14 napos elállás van megjön az aksi szétkapod a telefont rákötöd az új aksit ha jó akkor öröm és boldogság ,ha nem akkor meg visszaküldöd az aksit.Töltést egyébként veszi a telefon?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #49321 üzenetére
Google fiók jelszavat lehet újat csinálni,akkor már nem lenne akadály a google fiók.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
dellfanboy #49313 üzenetére
Ez megesik néha én is jártam már hasonlóan,és igen a lényeg,hogy ezután normálisan működjön.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
dellfanboy #49311 üzenetére
Ellenőrízd a kijelző csatlakoztatását,meg ha kell vedd le a keretet és úgy is próbáld
-
Pityu.
nagyúr
válasz
dellfanboy #49309 üzenetére
Én leginkább 98%-os alkoholt használok oldásta,tosztításra. De ha megmelegíted a ragasztást hajszárítóval és óvatosan valami vékony kártyával vagy ilyen gitárpengetővel ha van alányúlsz óvatosan. Mindent át lehet építeni receiver szerintem a füllnél való kishangszzóró azt is át lehet rakni csak ragasztva van,meg melegíted kicsit óvatosan megfeszegeted.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
dellfanboy #49306 üzenetére
Nem vészes itt egy videó amiben mutatják,hogy kell leszedni és átrakni a gombokat.Egyszer régen én is csináltam egy ilyen telefont.Sajnos van olyan mikor komplett házzal cseréled a kijelzőt akkor nem adnak hozzá gomb részt hanem átkel építeni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
maxika2004 #49235 üzenetére
Nálam egyszer volt egy csúnyán összetört kijelzős samsung s8 egy ismerőstől sikerült kölcsönkérnem azt hiszem otg-nek hívják usbc hdmi átalakítósat,monitorra kötöttem és átvitte a telefon képét a monitorra aztán a monitoros kép alapján próbáltam az alig látszóü kijelzőn eltalálni a dolgokat.Pár óra alatt lementettem a dolgokat.
-
Pityu.
nagyúr
Inkább ezt vedd meg olcsó és jól szól na mondjuk biztos nem annyira mint az a 200EFt-os de árához képest többet tud és tényleg nem gagyi mint sok ennyiért kapható.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ati888 #49177 üzenetére
Megeshet ha nullára levolt merülve az aksija és úgy tároltad az már megdöglött.Előtte nem volt a telóval semmi gond sem?Egyébként az aksikat olyan 50%-ra töltve szokták tárolni.
Érdemes szerinted azzal a telóval szenvedni?Hardverileg nem valami nagy durranás meg értéket se nagyot képviselhet már.Szerintem haveros jobban járna ha venne egy másik telefont mint szívni ezzel.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49164 üzenetére
Akkor tök ugyan az mintha külföldről rendelnél...
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49087 üzenetére
Nekem még nem vált fel fólia a kijelzőről pláne nem izzadságtól.Mondjuk nem folyik rólam annyira az izzadság.
-
Pityu.
nagyúr
Ez így biztos gyártói garancia?
"A készülék garanciája az gyártói mivel itthon javítja a TMX, viszont hozzánk kell visszaküldeni mert mi állunk velük szerződéses kapcsolatban."
Nem úgy van ha gyártói garanciát kap za ember akkor mag is intézheti a garanciáztatást?Nekem egyszer volt egy ilyen és az itthoni szervizet én kerestem fel nem a volt helyettem. -
Pityu.
nagyúr
Melyik a nagyobb kamera szenzor 1/1.52" vs 1/2.0" telefonban?
-
Pityu.
nagyúr
Mondjuk fura is,hogy jó pár kijelzőt kicseréltem már embereknek egyszer volt panasz ott a ragasztóval volt gond aztán hirtelen jön egy ilyen eset úgy,hogy átadva a telefont semmi baja nincsen.De különben szerintem érzi,hogy hibás mert nem kardoskodja túl azért a dolgot mert belement szépen az üvegfólia dologba is.Elsoroltam neki a lehetőségeket költségeket időbefektetést meglátásomat és úgy ment bele az üvegfóliába.Tanulság neki,hogy jobban figyeljen a dolgaira és vállalja el a felelősségét mert ha én hibázok el is vállalom.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Cblacksmithc #49017 üzenetére
Igen,de ismerősöm nem értem miért nem vállalja a felelősségét. Mindegy full cover üveg lesz rá.
-
Pityu.
nagyúr
Pont ezt mondtam ismerősömnek mert az ő telefonjába lett beépítva odavittem neki tökéletes éállapotban másnap már jött a panasz,hogy ez történt ő semmit nem csinált.Márpedig ez szerinztem is ütődés,mondta a bolt szedjem ki a kijelzőt és küldjem vissza de mivel szerintem ők is mechanikai sérülésre jutnának macera meg költség lenne.Mondtam ismerősömnek rakjunk rá egy full cover üvegfóliát és békéljen meg a dologgal.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #49011 üzenetére
Ismerősöm telefonja én csináltam meg neki és most azt mondja ő nem csinált neki semmit gariztassam le de valószínű ahol vásároltam a kijelzőt ugyan ezt mondanák,hogy ütődéstől van a sérülés így garancia nincsen.Azt tudom mikor én átadtam neki tegnap a telefon kijelzője sértetlen volt mert előttem kapcsolta be meg én is átnéztem párszor.
Én is ütődéstől láttam még csak ilyen sérülést,ez így tuti,hogy kiesik a garancia alól.
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy nokia G21 cserélt kijelzővel a kijelzőn tökéletes kép van de atz érintés nem működik lehet,hogy a vezetékben van megtörve egy szál?Vagy a kép alapján mit jelent a lakat nyitva az nem a feloldást jelezné?Lehjet olyan,hogy szoftveresen meghal a telefon és esetleg egy factory reset után működik rendesen?Vagy lehjet most csak én gondolok túl egy szalagkábel problémát
-
Pityu.
nagyúr
Huawei p8 lite 2017 mi lehet a gondja töltésre nem reagált viszont ha gépre dugom ezeket írja ki.
Ha mozgatom a kábelt a csatlakozásába akkor ez fel fel ugrik.Érdemes ilyenkor aksira meg kijelzőre költeni,vagy esetleg a töltő porttal is gond lehet?
Törött e kijelzője de elmondás szerint anno még volt rajta kép. -
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Esetleg megsérülhetett az akkumulátor?
Telefonból szedtem ki óvatosan beragasztott akkumulátort mire kivettem a külső burkolata az alján kicsit laza lett meg van egy pici fura szaga.De gyors merülést nem látok,miben mutatkozna meg ha megsérült a burkolata? -
Pityu.
nagyúr
válasz
AlyrArkhon #48407 üzenetére
Hú de ismerős ez anno egy samsung s8 fél kijelzőn kellett megtanulnom hova nyomjak,hogy eltaláljam a menüpontokat
időbe telt de megcsináltam.
-
Pityu.
nagyúr
Hát ha az usb hibakeresés be lenne kapcsolva akkor csak gépre dugni és fájlkezelőn keresztül mindent ki lehetne nyerni amúgy meg szerintem ilyen otg átalakítón keresztül monitorra vagy tv-re dugva,ha jól emlékszem úgy működhetne bár lehet ott is kell usb hibakeresés anno én samsungról mentettem egy ideig félig befolyt képernyővel kellett szerencsétlenkednem.
-
Pityu.
nagyúr
Ez meg,hogy lehet ,hogy az elméletileg egyforma kijelző nem egyforma?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A02s A025G telefonomhoz aminek betört a kijelzője vettem egy Samsung Galaxy A02s A025F kijelzőt mert sehol se találtam A025G számozásút de elméletileg a két telefon méretei meg kijelzője is ugyan az.
https://www.phonemore.com/compare/phones/samsung-galaxy-a02s..Viszont a vásárolt kijelzőnek az alsó pereme kisebb mint a gyárinak amit kivettem a keretből ,működni működik vele a telefon de van egy gyanúm,hogy a samsung galaxy a20s telefon kijelzőjét küldték ami picit kisebb de vásárláskor meg ez szerepelt még a számlán is,hogy Samsung A025F Galaxy A02s gyári lcd kijelző érintőpanellel fekete 164mm verzió
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10603&idPhone..
Hasonló kijelzője ennek is.itt a különbség a két kijelző alja között
https://drive.google.com/file/d/1IeF9jA_MRiLDIG5sjf-eNzM6VEX.. -
Pityu.
nagyúr
Iphone 6 plus bedugom a töltőt felvillan az alma jel aztán semmi,jól gondolom,hogy meghalt az aksija?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #48147 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48089 üzenetére
Igen sajnos az nincs jó lenne de gondolom nehéz szerezni ilyeneket. Sok ilyen huaweis videó van fent amúgy youtubon ahol ezzel a problémával küzdenek. Kinek mi lett a megoldás.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48086 üzenetére
Szia,nem jött be amit írtál régi keretbe vissza rakva a telefont sincs hálózati jel.Itt most vagy az alaplapon nem stimmel valami ic vagy tényleg a töltő porti csatlakozó részen van valami.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48086 üzenetére
Találkoztam már régen döglődő huawei p8 lightekkel azt hiszem azok az aksit zabálták aztán sok nyomozás után kiderült sok így halt meg.Azt se tudom esetleg a töréskor nem e érte valami ezt a telefont mert zsebben feszítésre tört meg a kijelző.
Vagy még azt megpróbálhatom,hogy vissza építem az előző keretbe és megnézem ott,hogy viselkedik,ha ott is csinálja akkor valami hardveres gebasz van.Csak ugye egy keretes kijelzőt a másik keretbe építéssel nehéz lesz rákötni. -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48083 üzenetére
Nos megnéztem ezzel az appal hát ugye ha kihúzom a töltőt akkor nincs signal de ha be van dugva fura módon akkor is csak 2g hálózatot lát.Aztán berakom manuális hálózati keresésbe talál egy csomó szolgaáltatót és próbálok a telekom 4g-hez kapcsolódni de azt írja sikertelen.ű,vagyis ezek szerint csak 2g-ben csatlakozik.
Ha sim kezelésben kikapcsolom a sim kártyát meg vissza akkor is nincs hálózati jel lesz a vége hiába van usb rádugva.Lelehet akár akkor alaplapi probléma is?Én már tanácstalan vagyok. -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48083 üzenetére
Na most ezt,hogy lehet rávarázsolni egy google mentes telefonra?
Hát a mobilnet is elég gyengén muszsikál hiába van hálózat,viszont a telefonhívás az jó volt. -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48079 üzenetére
Én nagyon azt gyanítom semmi köze a hálózati problémának azokhoz a kis fehér padokhoz,mert nagyítóval megnéztem a telefon többi részén lévő ugyan ilyen fehéres részeket és semmi fólia nincsen rajta hanem az mag a ház anyaga.Szóval a lényeg bedugom az usb kábelt amit pc-re kötök kiírja,hogy mit szeretnék pl adatok átvitele vagy ilyesmi kiválasztom vissza jön a hálózat és lehet telefonálni is,kihúzom az usb kábelt meg elmegy a hálózat.Én azt gyanítom csak a töltőportos résszel lehet valami gond.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48079 üzenetére
Én is átnéztem már a netet de ilyen kis dolgokról sehol sem írnak semmit sem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48073 üzenetére
Akkor most mihez kezdjek ezzel a cuccal?Miből lehetnek azok a kis fehér fóliák vagy mik?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48073 üzenetére
Nem tudom,ez ilyen volt.Most akkor nem tudom mit kezdjek ezzel az egésszel.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48070 üzenetére
És lehet olyan kis tapaszokat valahol szerezni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48070 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48067 üzenetére
Legtöbb videóban ic cserét mutogatnak,szóval most nem tudom akkor mi legyen.Rendeljek be egy töltőportot hát ha azon nem stimmel valami?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48067 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48065 üzenetére
sima huawei p40 lite tudom van z 5G verzió meg egy lite E verzió
Lehet meg kéne próbálni egy ilyen másik töltőport pcb-t?
Ha valami IC probléma lenne akkor néha a jel sem jönne vissza nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest