Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy OCZ Vertex 3-at.A problémám,h mióta megvan, folyamatosan fagyásokkal állok szemben,értem ezalatt a játékok(nem az ssd-re vannak telepítve) és a böngésző(ssd-re van telepítve,chrome) sorozatos fagyását.Játékokból random módon kidobál "ilyen-olyan" hibával.
Ssd optimalizálást elvégeztem ([link]), firmware a legfrissebb 2.22.Van esetleg vmi ötletetek,mert már nagyon idegesítő az egész...Köszönöm előre is!
Üdv,Spin!
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy rövidke kérdésem!A napokban vettem egy OCZ Vertex 3 60gb ssd-t, és olyan "gondja" van,h a játékok(annak ellenére,h nem arra van telepítve) és a programok( ezek az ssd-n vannak) fagynak,és kilépegetnek.2.15 firmware van rajta,van vkinek tapasztalata a 2.22-vel?Vagy esetleg egyéb ötlet?
Köszi előre is!
Üdv,Spin!
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem! A tegnapi napon vettem egy OCZ Vertex 3 60gb ssd-t. Szép és jó az élet vele, mikor "alapon" megy a gép. Mikor a tuningolt beállításokat dobom be a bios-ba akkor nem szereti a Win7 töltést, tehát mikor bejönne a boot logo újraindul. Próbáltam a biosban állítgatni az ACHI-t, bekapcsolni és ki,de nem változott a helyzet.Ha a tuning beállítások vannak betöltve akkor fagy.Alapon minden szuperül működik. Lehet ennek szerepe ahhoz,h csak Sata2-n hajtom az ssd-t? Esetleg egy firmware frissítés megoldaná a problémát(jelenleg 2.15 van rajta, de tegnap találtam 2.22-t is)?
A konfig:
e8400 @ 4100
giga p35-ds3
geil 2*2gb @1140Köszi előre is!
Üdv,Spin!
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne!Miért van az,h hiába állítom át a bios-ban az fsb és más értékeket a valóságban nem állítja át.
Volt már Cmos Clear is,nem lett jobb a helyzet.Gigabyte P35-DS3 lap.
Köszi!
Üdv,Spin!
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes "próbálkoznom" GTX 480-al egy C2D 8400 @ 4,1ghz mellett?
Üdv,Spin!
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy szerintetek érdemes lenne-e fejlesztenem a procimat(E8400 @ 4,1 ghz),és ezzel mást is egy i5 750-re.
Tegyük fel,h a másik proci is 4 ghz-en menne,és a vga is azonos lenne.
Ja,és csak játékra lenne!
Köszi!
Üdv,Spin!
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem.Miért van az,h a fülesemen viszonylag halkan hallok mindent?Sony MDR-XD100-ról van szó.A Winbe minden maxon van,mást nem lehet már maxra állítani,és mégis...
Vkinek esetleg vmi ötlet?
Köszi!
Üdv,Spin!
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni de nem jártam sok sikerrel,így kérdezek egyet,bár lehet,h hülyeség lesz..
Lcd/led monitornál lehet vhogy csökkenteni az input lag-ot? Elég zavaró 60-70 fps-el úgy játszani mintha csak 20 lenne..Vagy van esetleg vmi más mód is?
Mellesleg egy Asus VH228D-ről lenne szó.Köszi!
Üdv,Spin!
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Gyors eszembe jutott még egy kérdés az új monitor kapcsán.A jelenlegi vga-m egy 5770 a proci mellé pedig egy e8400@4,1 ghz.
A kérdésem az lenne,h egy i5 750-el jobban kitudnám hajtani(1920*1080) ezt a vga-t,érdemes lenne váltani?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Üdv,Spin!
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon örömteli tulajdonosa lettem egy Asus VH-228D típusú monitornak,viszont az első észrevételem,h olyan mintha egyes sorok élesebbek lennének mint mások.
A menüben már nézelődtem,ott nem találtam semmi használhatót.Van esetleg tippetek,h miért lehet,vagy ez ilyen?
Köszi!
Üdv,Spin!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest