Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Sziasztok!
Windows 7-en adott 1 full hd monitor és egy 4k-s TV, amit jelenleg kiterjesztve használunk. A gond csak az, hogy a tv kint van egy másik helyiség falán és egy Excel táblázatot kell megjeleniteni rajta (mindenféle statisztika). Jelenleg úgy működik a dolog, hogy a tv full hd felbontásra van lebutítva, mert ugye 4k-n teljesen más lesz a táblázat mérete és zoomolni kellene, amit nem tudok megoldani, mert nem látom a másik kijelzőt.
Kellene egy olyan megoldás, hogy a két kijelző tartalma között tudjak váltani. Próbáltam googlizni de csak virtuális asztalokat találtam, ami jó meg minden, de még jobb lenne, ha egy egy asztalhoz tudnék társítani fizikális megjelenítőt. Szóval a virtuális desktopokat megtudnám jeleníteni az elsődleges kijelzőn (ami az irodában van) és megszerkeszteni azon amit kell, elrendezni stb és azt kirakni a másodlagos kijelzőre. Mert így vaktában bogarászni nagyon rossz.
Remélem érthető a problémám.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Üdv, emberek!
A NAV küldött egy dokumentumot az ügyfélkapus fiókomba, amit szeretnék megtekinteni de egy "pici" gondba ütköztem. Próbáltam bejelentkezni az email címemmel és jelszómmal, de elfelejtettem a jelszavam. Mondom kérek emlékeztetőt. Nos, ez két napja volt és semmi jelszó emlékeztető vagy új jelszó nem érkezett tőlük.
Most ennyire lassú a rendszerük? A mail cím biztos ez és tudtommal ugyan az a felhasználó név is.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz MasterMark #104900 üzenetére
Kodi tud lejátszani netflixet?
-
saelin
veterán
válasz DrojDtroll #104896 üzenetére
Sötétül vele a 2nd screen is...
-
saelin
veterán
Nemrég elkezdtem két monitoros rendszerben dolgozni, de van egy funkció amit hiányolok win10-alól... Mégpedig, hogy a laptop kijelzőjét elsötétítsem amikor filmet akarok rajta nézni! Eddig úgy oldottam meg, hogy egy fekete képet nyitottam meg képnézegetővel és azt fullscreenre rakva máris sütét lett, de ez ugye nem túl elegáns megoldás... szóval keresek valami jobbat.
A kivetítés módjának a megváltoztatása (duplicate, extend, only 2nd screen stb) nálam azért nem játszik, mert akkor elrontja az ablakok elrendezését és mindent átpakol az éppen aktív kijelzőre. Nem tudom kik dolgoznak az ms-nél, de ha már vannak munkaasztalok, akkor miért nem lehet őket kijelzőkhöz rendelni?"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Mit lehet csinálni, ha a youtube már egy hónapja ugyan azt az egy-két reklámot tolja az arcomba? Google playről letöltöttem két moba játékot még december elején és azóta csak róluk kapok hirdetéseket. Iszonyat idegesítő már, szinte rosszul vagyok tőlük...
Próbáltam letölteni más appokat androidra, bejelentkezve keresni a Google-n, állítani a hirdetési beállításokon, új hirdetési azonosítót kértem már kétszer, de semmi nem változik... Régen volt azt hiszem olyan opció, hogy a nem tetsző reklámokat arrébb lehetet hesegetni, már nem találok ilyen lehetőséget.
A reklám blokkoló témát hagyjuk, mert a probléma androidon érint."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Üdv! Jó rég jártam erre.
Van olyan playlist fájl, ami nem a zenék elérési útja alapján, hanem a zenefájlok nevei (tag-jei, adatai stb) alapján keresi meg őket lejátszáskor? Szóval ha áthelyezek egy zenékkel teli mappát máshova és vannak benne kész playlistek, akkor is le lehessen játszani a listát.
Vagy például olyat tudjak csinálni, hogy pc-n kreálok egy listát, majd telefonra áthúzva le tudom azt játszani , mert megvannak a hozzá szükséges zenék. Hmm? Jelenleg fpl-ben vannak a listáim (sajnos a fent taglaltakra nem képes), de ha van az igényeimnek megfelelő, akkor újracsinálom mindet.
Szerk.:
Nem tudom érthető-e amit írtam...
Unable to open item for playback (Object not found):
"D:\Helyi fájlok\OneDrive\Zene\Music\Aldnoah.Zero\Aldnoah.Zero OST\04 - MKAlieZ.mp3"
"D:\Helyi fájlok\OneDrive\Zene\Music\Aldnoah.Zero\Aldnoah.Zero OST\05 - 2014zero910.mp3"
"D:\Helyi fájlok\OneDrive\Zene\Music\Cool World OST\06 - The Witch.mp3"
"D:\Helyi fájlok\OneDrive\Zene\Music\Cool World OST\07 - Sex On Wheelz (Glamour Dyke Mix).mp3"Ezt szeretném elkerülni a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Üdv!
Már szétgoogliztam a fél netet és ph fórumot, de nem találom azt a topicot/blogot, ahol ilyen ph-s user scripts/style-okkal foglalkoznak. Anno elmentettem valahova, de már fogalmam sincs hova... Valaki okosabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest