Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz Blaze71 #74606 üzenetére
Volt egy kérdésem, amire sikerült megoldást találni. Bár nem az itteni válaszok segítettek, de leírom, hátha más is jár majd így.
Win7 telepítés után rendben feláll a rendszer, de amint telepítem az AMD-ATI VGA driver a CCC-vel, újraindítás után megfagyott a gép. A megoldás az volt, hogy a CCC-t kihagytam a telepítendő összetevők sorából, így maga a driver felkerült, de a grafikus felület és vele a .Net 4.5 nem. Minden megy, minden működik. Hallelujah!
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Blaze71
őstag
válasz #85154688 #74615 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyent egy 8500GT, amikor meghalt rajta a memória. Mondjuk ment normálisan addig, amíg nagyobb igénybevétel nem volt, aztán meg eldobott mindent és újraindult a gép. Nem most volt...
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Rég jártam már a fórumban. Sajnos adódott egy problémám. Eddig nem volt gondom a gépekkel itthon, de a napokban átalakítottam az egyiket, tegnap pedig a fiam gépét szerettem volna újra telepíteni. A Win7 telepítése után minden rendben van, a gépek szépen indulnak. Viszont ahogy felteszem a CCC-t, a gép kéri az újraindítást, majd a Windows logónál lefagy... Amíg nem telepítettem újra, minden működött rendesen. A saját gépemben alaplapot is cseréltem, de a fiam gépét érintetlenül hagytam. A CCC 14.4-es verziót próbáltam, régebbit nem találok a neten. 13.x nem jó, mert az egyik játék kéri a minimum 14.1-et. A kártya 6850, az alaplapok 770-es és 790-es Giga, illetve MSI lapok, a proci 6 magos Thuban. Várom az ötleteket!
Köszönöm!
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Idő hiányában nem nagyon járok a fórumokban, de most kellene egy kis segítség. Régebben, amikor megjelent az AMD 5000-es sorozatú kártyája és a Win7, volt arról szó, hogy a nagyobb AMD kártyák mellé érdemes tenni egy kisebb, legalább 8000-es sorozatú nVidia kártyát, csupán fizikát számolni. Akkoriban volt ezzel egy kis bibi, mert az nVidia a driverben letiltotta a futtatást, ha AMD kártyát érzékelt. Kérdés, hogy még mindig így van, vagy ezen már túllépett a két gyártó? Azért lett ez aktuális, mert van egy elfekvő nVidia 8400-as kártyám és ha működne a dolog, kipróbálnám az AMD 6850 mellett...
-
Blaze71
őstag
Sziasztok! Notebook-ot szeretnék venni egy főiskolásnak. A lényeg, a netezés és az esetleges iskolai feladatok. Másra van otthon gép. Nézegettem az olcsó AMD (E300-E450) processzoros notebook-okat és a szintén olcsó B sorozatos processzorral (B815-820-960) szerelteket is. Melyiket érdemesebb?
-
Blaze71
őstag
válasz spista222 #16317 üzenetére
Pont ez okozott fejtörést. Mert ha csak egyféle aljzatom van, akkor bekötöm szín szerint, a másik végét a rajz szerint, aztán jónapot. De itt van "A" és "B", ami a leírtakból arra utalhat, hogy az egyik a Patch, a másik a Crosslink.
Mondjuk azt még nem tudom, hogy melyik a Patch, de az előbbi kép alapján a "B"-re tippelek.DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
-
Blaze71
őstag
válasz spista222 #16311 üzenetére
Probléma, hogy van egy halom kábelem, aminek nincs semmi a végén. az egyik felét a két, különböző fali csatlakozó aljzatba kell kötnöm, a másik felét meg RJ45-be, ami megy a switch-be. Csak ez a rajz a kiindulópont, de a fali aljzat nem ilyen...
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Kicsit bajban vagyok. Be kellene kötnöm egy irodai hálózatot. Fali csatlakozók, amire PATCH kábellel csatlakoznak majd a gépek a Switch-be. Nos, van egy halom kábel, tudom is, hogy melyik honnan jön, mert én raktam be a falba, vagy csatornába. Viszont azt nem tudom, hogy hogyan kell bekötni. Van néhány elég rosszul sikerül, életlen képem a kétféle falicsatlakozó aljzatról.
Ez az egyik típus:
Ez a másik típus:
Ez az első típus már bekötve:
Ez meg egy rajz, ami alapján nem igazodok el:
Jó lenne valami gyors segítség még azzal kapcsolatban is, hogy a másik végét, ami a Switch-be megy a normál hálózati csatlakozódugóval, hogyan kössem. Fogó, stb van...
Ezt feltettem már a Hálózatos topikban is, csak ma kellene rá válasz. Reggel mennem kellene megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest