Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
válasz Csupingo #110691 üzenetére
Monitorra?! Hogy érted? Átmegy a hang. Ezért hallom a hangfalamat, mert a monitor és a TV jack-jackel össze van kötve.
Jelenleg igy van összekötve:
[kép]Fekete: hdmi-hdmi
Piros: jack-jack
Rózsaszín: jack-rcaUgye tudom állítani a PC-n az alapértelmezett hangeszközt. Vagy a fülest, vagy a hangfalam hallom.
Röviden: Játék közben zúg a hangfalam. Miért?Részletesen:
A fölső összekötési módszerrel, az alábbiakat tapasztalom:
(fülest a monitorra, a hangfalam a PC-re)- Játék közben a hangfalam zúg. TV-t bekapcsolom minimális lesz a zaj.
- Nem játszok, TV kikapcsolva, van egy enyhébb alapzaj a hangfalon. TV-t bekapcsolom megszűnik a zúgás.
- Ha a füles az alapértelmezett eszköz, azon nincs zaj semmilyen esetben. Ugyanakkor a hangfal továbbra is zúg játék közben. (utóbbira mondjuk már kitaláltam azt a megoldást, hogy a hangfalamat hálózat elosztóval kapcsolom ki-be, ami a lábamnál van)Ha fordítva kötöm be, hogy a fülest a PC-re, a hangfalam meg a monitorra:
- Nem játszok, TV kikapcsolva, nem zúg a hangfalam.
- Játék közben folyton zúg a hangfal, akár ki vagy be van kapcsolva a TV.
- Fülesen nincs semmilyen zaj így sem.Alábbiakat próbáltam már:
- Jobbról-balra dugtam mindenféle jack és RCA kábeleket vegyesen.
- Konnektorba megfordítottam a dugót.
- Antennát kihúztam a TV-ből.
- Földelt aljzatba dugtam az egész PC-t, hangfalat, és TV-t.A zúgás minden esetben megmaradt Mielőtt tízezreket költenék különböző árnyékolt kábelekre, zajszűrőkre, jöttem kérdezni, hátha tud valaki okosat mondani.
Ha közvetlen PC-re dugom hangfalat, úgy nem zúg, de ez nem jó megoldás, mert az egyéb eszközök hangját is a hangfalon hallom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Bestbuy játékok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok