Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz Armagedown #138989 üzenetére
Fontos adatok ne legynek rajta. Én már ezt cserélném, nem kísérleteznék.
-
HARDVERAPRÓD
válasz ledgeri #138898 üzenetére
Dehogy kell. Macriumnál nem találkoztam még ilyennel, maximum, ha nem volt leállítva "rendesen", azaz SHIFT + leállítás (Gyorsindítá ki), mert akkor az első indulás után kékhalál, de reboot után indul szépen. Pont most fejeztem be egy gépet (HDD--->SSD klón) , ahol ez történt. Utána ment szépen.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Grave_444 #138850 üzenetére
De ha jó a nyomtató, akkor minek vegyen új nyomtatót, és 15-ért azért nem kap jó nyomtatót. Most vettem egyet 25-ért egyfunkciós tintasugarast, egy zseléset váltok le vele.
Ja és az indulócsomag 75%-os telítettségű max.. Értem amit mondasz, de felesleges, ha a nyomtató amúgy jó. -
HARDVERAPRÓD
válasz w.miki #138616 üzenetére
??? 1 nap?
Simán frissíthető 10-re. Legutóbb egy kisboltban csináltam.
Ott tutire kellett menni adatmentés/beállítások terén, és gépcsere is történt:
1. Régi ssd dokkolóval (enélkül is lehet nyilván) való klónozása nagyobb ssd-re.
2. nagyobb ssd vissza a régi gépbe
3. win7 update win10-re
4. ahogy kész lett és elindult a win10 ez az ssd a másik gépbe
5. driverezés, frissítések telepítés
6. ellenőrzés, adatok, meg hálózati beállítások, adatbázis elérése, számlázó progi tesztelése
7. összepakolás és mindenki bódog volt.Ez volt mindennek együtt 5 óra (30p oda 30p visszaút), tehát 4 óra volt, kényelmes tempóba, és még a kábelezést is rendbe raktam, tehát nem kell erre 1 nap.
1 fontos van, legalábbis szerintem, az eredeti háttértár maradjon meg addig amég nem egy minden, így nincs adatvesztésed. -
HARDVERAPRÓD
válasz Sir Riccio #138558 üzenetére
Az az hogy beindult. Csak szerintem az integrált vga-n ad képet. Bios reset miatt.
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz mefistofeles #138456 üzenetére
Szia. Mi a hiba?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Rabbitf_24 #138458 üzenetére
Szia. Irst drier kell neki. A gyártó oldalán (asus) ott lesz. És Kingston, nés nem Kingstone.
-
HARDVERAPRÓD
válasz zapikanka #138442 üzenetére
Szia.
Ahogy a hely megkívánja, és ahogy neked esztétikus és nincs útban.
ez ugye minden helyen és helyzetben más.
Célszerű az olyan kábeleket egybe rakni amik fixek (értsd táp és monitor kábelek, ha ugyanoda esnek pl), egér ha kábeles és kell nekik mozgás, akkor azt egybe, ha van más usb, pl nyomtató azt is hozzá lehet teni a fix kábelekhez... stb
Ez tényleg egyéni/"egyedi" mindig szerintem -
HARDVERAPRÓD
válasz Marci112233 #138439 üzenetére
Mehet, és dualban is fog menni.
-
HARDVERAPRÓD
válasz ::Trunks:: #138417 üzenetére
Szuper.
-
HARDVERAPRÓD
válasz ::Trunks:: #138415 üzenetére
Szia.
Power managementben nézd meg, ahol van pl a wake up on lan.. stb -
HARDVERAPRÓD
válasz westcoastog #138354 üzenetére
Jobb nekik az admin jog. Különben mindig zaklatnak. 😂
-
HARDVERAPRÓD
válasz westcoastog #138340 üzenetére
ugyi....
Szuper -
HARDVERAPRÓD
válasz westcoastog #138336 üzenetére
Valóban benéztem, bocsi.
Szóval, akkor lennie kell neki valamilyen fióknak, ha más nem tisztaszoftver keretében, ahogy az o365 lett feltéve neki.
Format c nem biztos hogy megoldás, van olyan, hogy nem enged semmit csinálni, attól függ hogy lett zárolva. Ez nem 100%! HDD/SSD csere ami szokott segíteni. Helyi fiók vagy online fiókkal van belépve am? -
HARDVERAPRÓD
válasz westcoastog #138333 üzenetére
Ha sulis gép, akkor meg is vagyunk! Van fiókja.
-
HARDVERAPRÓD
válasz westcoastog #138317 üzenetére
Nem feltétlen kell azzal belépni ehhez!
-
HARDVERAPRÓD
válasz westcoastog #138314 üzenetére
Szia.
ms fiókjában ott lesz! -
HARDVERAPRÓD
válasz Grave_444 #138294 üzenetére
Fémmel igen vigyázni kell, azt én sem válallom.
Nekem Thermal Grizzly Kryonaut használhatatlan volt. Ez vélhetően az hibám volt, így az hanyagolom.
Amúgy ezekkel dolgozom jelenleg:
- Gembird TG-G15-02 Hővezető Paszta 15g (Ez csak teszt erejéig szokott kelleni, hogy ne pazaroljam a drágákat)
- mx-4
- mx-5
- mx-6 (Ezt még 1x használtam)
- Noctua NT-H2 (Ritkábban veszem elő, hisz nem kell mindenhova ez.
- Alphacool Apex 17W/mK Thermal grease 4g, ezt is ritkán veszem elő. -
HARDVERAPRÓD
válasz Aryes #138256 üzenetére
Az
mx-2 5,6 w/mk (ezt már nem használom, asztali gép cpu-ra még jó, vga-ra semmiképpen sem)
mx-4 8,5 w/mk Ez jó már vga-ra is
mx-5 11-12 w/mk körül van/lehet ez az érték, viszont tapasztalatok alapján az mx-4 jobb erősebb vga-ra
mx-6, erről még nem találtam sejtés infót sem, mennyi a w/mk. (Egyik webáruház az oldalán 7,5-öt ír, de szerintem ez téves)
4. Genes i5 asztali cpu-ra tettem, nyilván jól muzsikált, de ott nem is volt kérdés.Na meg persze összetétel is, de erről pontos infóm nekem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz enginev3.0 #138245 üzenetére
Szia. Nem ne tegyél. Jobb a paszta. Mx-4-nél "gyengébbet" ne használj. Mx-5, Mx-6, noctua nt-h2, ezek tuti jók lesznek
-
HARDVERAPRÓD
válasz Marci112233 #138231 üzenetére
Nem kell ide oldal, meg bizonyíték. Kösd rá a 22-est, ültesd elé nézze meg. Persze állítsd be neki hogy kényelmes legyen.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Marci112233 #138115 üzenetére
Töröld, és igen a reklámblokk topik.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Teasüti #138108 üzenetére
Az add block plust töröld, helyette az ublock origin használatos. A külső szűrőknél a kellemetlenségek, illetve a hirdetések résznél az elsőt pipáld majd be.
firefox: előzményeket töröld. Az ilyen malwarebyte progikat felejtsd el, főleg ha ingyenes. Némelyik több kárt okoz.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Marci112233 #137989 üzenetére
Szia.
Nem igazán lehet, ebben nem cserélhető vga lenne/van. -
HARDVERAPRÓD
válasz powermause #137780 üzenetére
Csak nehogy addig letiltsák a kulcsot.
-
HARDVERAPRÓD
válasz nomic #137753 üzenetére
ennek függvényében a 10MB/s az 80mpbs, tehát vélhetően 100mbit-re állt át a kapcsolatod,
Itt neked mi van, ahol nkem 300-at ír?Ez vagy azért mert a szolgáltatói eszköz "sima" LAN portjába dugtad, vagy nincs a helyén a LAN kábel, vagy rossz a LAN kábel. ritkább esetben valamilyen hardver hibád lesz a router, vagy az alaplapon.
-
HARDVERAPRÓD
válasz mefistofeles #137709 üzenetére
Szia. Felejtsd el ezeket a progikat. Gyártói driver, mindig azzal kezdj.
-
HARDVERAPRÓD
válasz mefistofeles #137684 üzenetére
Mozgasd meg a kábelt, hogy jóla helyén van-e, meg van a monitirin az auto gomb, ezeket próbálnám elsőnek
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz JoolsNOS #137372 üzenetére
Szia.
Azért típust írhattál volna.
Én most jártam így egy probokkal (640 g1), vagyis kolléganő, használat közben kikapcsolt, gondolom nem kapott töltést. Lehúztam mindent róla, sehol semmi. Később akksi vissza, de semmi, majd este mondom bekapcsolom, mielőtt neki esem, és azóta hibátlan -
HARDVERAPRÓD
válasz BestofJAVA #137289 üzenetére
Itt HA-n keress rá, pl Lenovo ThinkCentre mini pc, vagy tiny pc. 40-50-től felfele van. Pl így: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest