Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- DIGI internet
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- XPEnology
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Facebook és Messenger
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Aktív témák
-
Desmond
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet BIOS-t frissíteni Vista alól? Winflash-el lehet?
We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. ASUS P8P67, Intel Core i7-2600k, G.Skill 2*4GB 1600MHz, Sapphire Radeon HD6970, Scythe Ninja 3, Samsung SyncMaster P2770HD.
-
Desmond
csendes tag
-
Desmond
csendes tag
-
Desmond
csendes tag
Halihó!
A következő problámám lenne, amit nagyon gyorsan kellenne orvosolni: HP LaserJet 1005-ös nyomtatót szeretnék hozzá kapcsolni a géphez, de a driver telepítésénél kiírja, hogy nem sikert másolni az INF-fájlt. Windows Vista van fent.
köszi
We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. ASUS P8P67, Intel Core i7-2600k, G.Skill 2*4GB 1600MHz, Sapphire Radeon HD6970, Scythe Ninja 3, Samsung SyncMaster P2770HD.
-
Desmond
csendes tag
-
Desmond
csendes tag
válasz Sk8erPeter #30407 üzenetére
volt volt
-
-
Desmond
csendes tag
Sziasztok!
Ma megvettem az új gépemet, össze is raktam, de van egy kis gond vele. Vagyis nem tudom, hogy mi a gond, mert ahogy bekapcsolom nem jön be kép. Minden venti felpörög.
A konfig a következő: DFI Lanparty UT X58 T3eH8, Intel Corei7-920, OCZ DDR3 6GB 1600MHz, Sapphire Radeon HD4890, 500GB HDD, OCZ 600W ModXStream moduláris táp. A ramokat probáltam már cserélgetni, de nincs kép ugyanugy . Esetleg van vkinek valamilyen tippje, mert itt virit összerakva és én meg nagyon szomorú vagyok.köszi előre is
-
Desmond
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy milyen programokkal tervezik az ilyen integrált áramköröket?
Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest