Aktív témák
-
turkf
csendes tag
válasz Sk8erPeter #40446 üzenetére
Ó Nag Fehér Sk8erPeter!
Nézd el tudatlanságomat.
Tudom ugyan hogy nem pericionálás, hanem PARICIONÁLÁS, de tudod 16 óra munka után szerintem egy pár hibás leütés már elfogadható.
De az a bizonyos diskmgmt.msc konkrétan ha jól tudom nem túlzottan alkalmas ennek a hibának a megoldására. Az már egy másik dolog, hogy Én anno próbáltom "pericionálni" vagyis particionálni egy flash drive-ot és nem igazán boldogult vele. Elismerem a rendes merevlemezekkel lehet boldogulni, de pl. az életbe nem lehet ott se növelni egy partició méretét, vagy helyét a lemezen belül.Egyébként meg legalább adtam a kollégának valami támpontot, hogy mivel lehet próbálkozni nem csak szekálom a többieket.
Mert szerintem a "mennyél fel a netre szeggyé le valami ilyen programot osz jóvan" segítség nem túl sokatmondó. Voltam már ilyen helyzetbe és tudom milyen rosszul tud esni ha nem érted mit is kelle csinálni. Ráadásul ha jól láttam az eredeti üzenetet felvető kolléga már másodjára kérdezett vissza.U.i.: Nem haragszok senkire, csak segíteni szeretnék.
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest