Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
smallmer #35915 üzenetére
Első körben azok. Elég lehet valami olcsóbb sima vagy RGB49: [link] vagy VL66 ami kicsit hajtogathatóbb: [link]
Aztán majd meglátod mi lesz az irány, mert nem olyan egyszerű, hogy egy darab lámpával majd egy irányból valamit megvilágítasz.
Meg persze a tárgyfotóról nekem mindig a bonyolult bemutatók jutnak eszembe:
-
faki_
senior tag
válasz
smallmer #26338 üzenetére
Asztalos csipesz barkácsboltból vagy sima ruhaszárító csipesz és esetleg alá valami puha, pl. gumidarab.
-
scarabaeus
őstag
válasz
smallmer #25646 üzenetére
Én ilyen esetben lehet, hogy kiemelném ezt a hímestojás állapotot. Valami sötét alapra fektetve, kistelével olyan szögben néznék rá, hogy a képernyő valami kiterjedt homogén világos dolgot tükrözzön, ha elég kiterjedt, akkor lehet normál látószögből is, aztán ugyanezt a hátlapjával is, így látszani fog, hogy karctalan.
-
Lassú Víz
addikt
-
Rapid136
őstag
-
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
smallmer #20774 üzenetére
30k alatt semmire se raknék rá egy dslr-t max ha fogom közben, de annak meg mi értelme!
nézz szét az állványos topikban.[ Szerkesztve ]
-
-
_seth_
veterán
-
Byk01
őstag
válasz
smallmer #20362 üzenetére
A rosszat veszel, azzal költesz a legtöbbet, mert kiadsz pénzt valamire, ami nem látja el a feladatát. Akkor inkább keress valami szilárd felületet, amire le tudod tenni a gépet, és gyűjts még egy olyan állványra, ami alkalmas is a gép biztonságos és bemozdulásmentes megtartására.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
smallmer #20354 üzenetére
Pénzkidobás. Az ilyen olcsó, műanyag cuccok nagyon drágává tudnak válni, ha leesik róla a gép, vagy felborul vele együtt. Egy jó állvány drága, mert azon túl, hogy a gépet is megtartja elég stabilitást biztosít, hogy az expozíció se rázza be. Távkioldó vagy időzítő így is kötelező. Itt kezdődik, aztán határ a csillagos ég.
-
_seth_
veterán
válasz
smallmer #20354 üzenetére
Az első az egy mezei Hama, itthon használtan kb 3-4e, újonnan is 5e körül van, én még egy kitobis nikon alá sem ajánlanám.
A második kép alapján akár még jó is lehetne de mindene olcsó műanyag...
A harmadik talán a mélypont
Nem, a negyedik a mélypont.Ezekért szerintem pénzt ne adj, ha mindenképp ilyen kaliberűt akarsz akkor legalább ne kínlódj az ebayel: hama star 61 6200 ft itton. Ilyenem volt, kb ugynaz a minőség mint a fentiek, nekem csak egy bridge volt rajta de szélben már az is be tudott remegni rajta, viszont olcsó, könnyű és táska is van hozzá.
Itt van sok olcsó állvány, hama is van már 4e forinttól is.