- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem amit bárcsak ne kellene feltennem. Édesapám 2 hete sajnos elhunyt múlt csütörtökön megvolt a temetés, pénteken pedig megkaptam a halotti anyakönyvi kivonatot is. Édesapám falun lakott viszont a faluhoz közeli városi kórházban hunyt el. A halotti anyakönyvi kivonatot is ebben a városban állították ki, mivel nem a lakhelyén halt meg. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben a halotti anyakönyvi kivonatot be kell vinnem a falu önkormányzatához? Itt elméletileg hamarosan meg kellene indulnia egy hagyatéki leltárnak stb. Olvastam olyat is hogy ahol a halotti anyakönyvi kivonatot kiállító szerv ez esetben a városi önkormányzat hivatalból értesíti a lakhelyén található önkormányzatot. Szerintetek mi ilyenkor a teendő? Nekem kell értesítenem a helyi önkormányzatot a halotti anyakönyvi kivonat bemutatásával, vagy esetleg ők már lettek erről az esetről értesítve? Előre is köszönöm.
-
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha én jelzem a munkahelyemen, hogy egy teljesen új bankszámlaszámra szeretném kérni a fizetésem akkor előfordulhat-e olyan, hogy valamilyen rendszer vagy adminisztrációs hiba miatt a régi és az új bankszámlaszámra is átutalják a fizetésem egyszerre? Hogy működik ez egy ilyen bankszámlaszám módosításnál a munkahelyen? Egyszerre mindig csak 1 bankszámlaszám tartozik egy munkavállalóhoz? Nem fordulhat elő olyan, hogy pl. a régi számlaszám nem törlődött a rendszerből hanem az új számlaszámmal együtt ott van a munkavállaló adatainál a rendszerben és egy ilyen oltári nagy hiba miatt mind a kettő számlára utal a cég, így mind a két számlára rákerül a fizetés és ők nem veszik ezt észre? Vagy ez teljes mértékben ki van zárva?
-
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi kérdésem lenne, adott 2 millió forint készpénzben ami 20.000 Ft-os címletekbe van az lenne a kérdésem, hogy hol tudnám én ezt egyben átváltani 10.000 Ft-os bankjegyekre? Még az sem gond ha pár ezer Ft költsége lenne a bankjegyváltásnak. Előre is köszi.
-
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Ha én be szeretnék váltani 2 millió Ft-ot euróra egy hivatalos városi pénzváltó üzletben, akkor azt olvastam, hogy elkérik a személyi okmányaimat és 300 ezer Ft fölött jelentik a NAV-nak a pénzváltást. Azt szeretném kérdezni, hogy akkor most nekem kell valami adót vagy valami más költséget fizetnem a pénzváltás után vagy megkapom a kb. 5200 eurót és viszont látásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest