- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
DDR333, de már megoldódott... Egyenként külön-külön indítottam velük a gépet, majd megint egyszerre a kettővel, és hirtelen jó lett... Nem is gondolkozom, hogy miért, lényeg, hogy megy
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Üdv!
Kisöcsém régi gépét akartam csöppet feldobni, raktam bele a meglévő 1Gb-os DDR memória mellé még egy 512-est, de a Windows csak 1Gb-ot használ, sőt a BIOSban is csak Total Memory-nak 1024Mb van írva, alatta pedig ott vírít egy 1024Mb-os és a 512Mb-os modul is.
Egy Asrock P4VM800-as alaplapról lenne szó, a BIOS a legfrissebb.
Hogyan lehetne működésre bírni mindkettőt?
Köszönöm előre is.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális ASUS ProArt X870E-CREATOR WIFI Alaplap
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB
- Samsung 8GB DDR4 2666MHZ M471A1K43DB1-CTD. Több darab!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!