-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
draff
aktív tag
Windows buherek:
...
Ha a Windows a leállítás után nem akar leállni, hanem ismételten újraindul, a következő merényletet kell ellene elkövetni.
Nyissuk meg a FUTTATÁS _ Regedit szerkesztőprogramot.
Itt megkeressük a
HKEY_LOCAL_MASHINE / SOFTWARE / INTEL / INFINST - bejegyzést.
A jobb oldalon található sorban a Reboot nevezetű bejegyzésnél a "yes" értéket szépen át kell írni "no"-ra
Ez többnyire a Windows 2000 alapú windows programoknál érdekes.és ha a számítógép nem áll le automatikusan a Win leállítása után
Ha ezt a problémát tapasztaljuk, indítsuk el a REGEDITET, majd keressük meg ezt az ágat:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
Az itt található "PowerOffActive" kulcs értékét módosítsuk át 0-ról 1-re. -
Szabikaa20
őstag
FDD to Molex És egy ilyen Molex to 6-pin
FDD-ről rögtön 6-pin-re nem találtam...[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
MrDerekas
addikt
Elviekben igen, mert ha jól tudom a vga 75W-ig a pcie slotból veszi a kraftot és az ez felettit a plusz csatiból. De várd meg más válaszát is.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Szabikaa20
őstag
100W az a maximális terhelése a VGA-nak.Most olvastam Wikipedian és,ha lehet neki hinni akkor PCI-E 2.0 100W képes leadni.De van ahol 75W irnak.Szóval nagyon sok áramfelvétel nem lesz azon a 6-pinen,ha lesz egyáltalán.TDP: 108W van irva a HD 6770-nél.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
Új hozzászólás Aktív témák
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest