-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
convar
csendes tag
Mármint mit nem hiszel, hogy kamu email volt?
Nekem nem is tudom amúgy van-e Avast fiókom, bár ha nem kamu az email akkor nyilván van, nem igaz?
Amiben biztos vagyok, hogy licencem van hozzá mert azt minden évben meg kell újítani ha jól emlékszem egy email cím megadásával. De gondolom a kettő nagyon nem ugyanaz, igaz?
(Igen, elég láma vagyok, tudom
)
[ Szerkesztve ]
Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!
-
convar
csendes tag
Köszi! Még annyi, hogy az amúgy tényleg egy rosszindulatú email volt, vagy valóban az avast-től jött? Ez azért még mindenképpen érdekelne, márcsak azért is hogy aut. a Kukába landoljanak-e a továbbiakban az erről az emailcímről érkező levelek.
[ Szerkesztve ]
-
convar
csendes tag
Sziasztok! Egy ilyen szövegű emailt kaptam. A kérdésem, hogy tényleg az avast-től jöhetett-e, és ha igen, hogy akkor miről szól. Sajnos dontszpíkinglis, és a google fordítóban most sem bízom. Próbálom még nagyjából az elrendezést is visszaadni:
"feladó: Avast info@global.avast.com
View in browser
Psst! Are you still there?
It’s been ages since you logged into your Avast Account. If you’d like to keep it, please click below, and we’ll keep the account open for you. By doing so, you’ll also continue to receive the latest security news, safety tips, and VIP discounts on our products. If you’d rather say goodbye, no worries. Simply ignore this email, and we’ll close your account.
KEEP MY AVAST ACCOUNT
As always, we respect your privacy. We’ve updated our privacy policy to comply with the EU’s General Data Protection Regulations (GDPR), so your personal data is in good hands with us.
Avast Software
www.avast.comPrivacy Policy
Questions? Then don’t reply to this email—visit Customer Care instead.
"
Ja. és persze egy jópár link is van a levélben (ami persze az idézetben nem látszik, hiszen csak sima szövegként másoltam ide), amik egytől-egyig az info.global.avast.com webhelyre irányítanának.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest