- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
HZoli87 #2198 üzenetére
Köszi, bár letöltési link-et nem leltem. De GUI-ból frissítettem.
Fórum-ban leltem egyet.[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Megjelent: avast! 7.0.1456
This release includes fixes of problems you reported to us:
* Fixed memory leak in aswMon2 driver
* Fixed problem with random opening of the SafeZone
* Fixed SSL connection issues with SMTP
* Fixed blocking of Internet access
* Fixed missing "Additional protection" tab
* Fixed crashes in Outlook
* Fixed some BSODs -
avast webrep-et érdemes bakapcsolva hagyni ?
-
Megjelent: avast! 7.0.1451
* Changes in the autosandbox module
* Improvements in Remote Assistance (support for UAC prompts etc)
* Improvements in SafeZone (protection against kernel-mode keyloggers; Updated SafeZone Browser; clipboard sharing, etc.)
* Outlook plugin redesign
* Opera support in WebRep
* SiteCorrect module for the detection of unwanted websites
* Windows 8 compatibility updates
* Emergency Updater[ Szerkesztve ]
-
van mostanság valami promó kód az avasthoz? akár a professional akár az internet securityhez..
-
válasz
kranazoli #2188 üzenetére
Őő már találtam némi infót avast fórumban, elvileg Webrep szerverekkel van valami..
Most találtam három bejegyzést is, fél órával ezelőtt bezzeg nem szúrta ki szemem..||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
válasz
erikke17 #2187 üzenetére
Ugyanezt csinálja Nálam is. Szerintem a frissítések miatt van. Utóbbi pár hétben kijött 2db új Béta és a legfrissebb RC1 egy hsz-el lentebb a link.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Üdv, utóbbi napokban csak nálam elérhetetlen WebRep? Néha néha bedobja a zöld vonalait de van mikor nem.. De persze inkább csak szürke vonalak vannak..
Legfrissebb Avast..
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
This program update contains the following major features:
* Improvements in SafeZone (protection against kernel-mode keyloggers; Updated SafeZone Browser; clipboard sharing, etc.)
* Windows 8 compatibility updates
* Emergency UpdaterKnown issues:
* Outlook plugin has some limitations when working with IMAP protocol
* SNX limited on Windows 8
* Some missing translations, but major languages are translatedAsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
válasz
kranazoli #2184 üzenetére
Felraktam ezt is. Ebben is maradt a vinyó gond. De mivel nincs más normális ingyenes védelem, így maradok az Avast!-nál. Remélem javítják ezt a gondot. Előző verziókba(7-es előtt) nem volt ez. Írtam az Avast fórumba is de meg se értik sztem mit akarok.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
This program update contains the following major features:
* Windows 8 compatibility updatesKnown issues:
* Autosandbox still not completely finished
* Outlook plugin is not running correctly when you have more than 1 active account
* Windows 8 compatibility still experimental
* Problems with sandboxing of IE8 on Windows 7
* No translations have been updated so far, so all new items are in English[ Szerkesztve ]
-
válasz
kranazoli #2175 üzenetére
Azt hiszem megtaláltam mitől lassul le a HDD ha belekattintok egy mappába.
Viselkedés védelem!
KÉP : LINK
Ahogy ezt kikapcsolom felgyorsul a vinyó is.Tehát nem a fájlrendszer védelem miatt van ez. Nem lehet ide valahogy ezt a mappát a kivételek közé tenni?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Üdv, 7-es Avastnál Cloud alatt miket tölt le(folyamatos frissitések)? Vírusmintákat? Tehát nem egész adatbázist tölti le, hanem darabokban ahogy a fejlesztők teszik fel őket folyamatosan?
És a Hirnévszolgáltatások alatt?
Előre is köszi.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Azt írja, hogy frissítette a vírusdef. adatbázist, de mégis a korábbit írja és frissítést kér.
Ha frissíteném, kiírja hogy naprakész. Most akkor mit lehet csinálni? -
Ha így is lassú, akkor esetleg próbálj meg egy alternatív free av-t, pl.: AVG
Én nem kapcsolnám ki ezt a szolgáltatást. Attól, hogy az épp aktuális av adatbázis real-time mappa tallózáskor nem riaszt nem biztos, hogy egy későbbi frissítés ne jelezne be vmire, ami csak később bukna ki.
De miért? OIyan sokszor tallózgatod azt a mappát? És ha abban a mappában tennél rendet és rendeznéd el azt a sok exe fájlt?!
1ébként szerintem AVG real-time scan-je sem gyorsabb, mint az Avast-é, MSE-é meg 100%, hogy lassabb.
Windows Defender ha fut, akkor azt az Avast mellett kikapcsolhatod.
Ha biztos vagy a fájljaidban és nem töltesz le és futtatsz mindenféle ismeretlen progit, akkor tulajdonképp ki is kapcsolhatod. Én nem tenném, de ha annyira vészesen lassú, akkor kapcsold ki.
-
válasz
kranazoli #2175 üzenetére
Köszi, de sajnos igy sem lett jobb sokkal. Mi van ha kikapcsolom ezt? Az egész gépem átnbézettem vele semmi vírust nem talált, meg nem nézegetek olyasmi oldalt, 4-5 oldalt ( origo, met.hu, PH!, guru3d) kb ennyit nézek naponta, akkor szükséges-e ez a fájlrendszer védelem?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Talán csak ha hozzáadod kivételhez a mappát:
Állandó védelmek -> Fájlrendszer védelem -> Kizárások
és megtallózod a mappát, majd hozzáadod a kivételek közé.
Ui.:
Én gépemen nem veszek észre ilyesmit, de sok exe fájl-t tartalmazó és nagy fájlok esetén simán elképzelhető. Sajnos pl. MSE még szarabb...
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok
Évek óta Avast-ot használok, de az új verzió nagyon lelassítja a vinyót. van egy mappa amibe sok program telepítője van, ha abba belekattintok megáll az egér is egy időre és csak teker a vinyó. Ha nincs fent az Avast akkor minden gyors. Ha ezt meg lehetne szüntetni akkor nagyon örülnék. Van rá megoldás, vagy térjek át más ingyenes vírusírtóra?
-
Nem lehet rajta állítani, max. csak azt, hogy még később töltődjön be. Nekem nem tűnik fel. Ne foglalkozz vele szerintem.
De nézd meg, hogy itt nincs-e pipa:
-
Üdv!
A 7-es verzió, látszólag, utolsónak töltödik be rendszer indításkor. A 6-os jóval korábban indult. Lehet ezen valamit állítani, vagy felesleges aggódnom? -
Valaki aki ismeri az Avstot attól kérdezném, hogy mikor lesz 64 bites verzió belőle?
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Sziasztok!
Van egy kis problémám a vírusirtómmal, 2-3 napja nem hajlandó frissíteni magát a win indulásakor, csak a piros figyelmeztetést dobja fel. Ma megpróbáltam kézzel frissíteni a vírusadatbázist és külön az egész programot is, de azt írta pár másodperc után, hogy nem sikerült frissíteni, mert sérült a csomag. Erre tudnátok javasolni valami megoldást, mert váltani nem szeretnék, már évek óta ezt használom?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
szevasztok!
avastom lökött lett, azt mondja hogy a licenszem nem eredeti és le lesz tiltva, eza z üzi kb félóránként felugrik, eléggé idegesítő, de amúgy meg totál jól működik frissül is vigyáz a dolgokra, ezt nem lehet kikapcsolni valahol?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Beküldtem az avast oldalra a magyar hangfájlokat még úgy ápr.11 körül, de még idáig nem elérhető....
Nem tudom, lesz-e egyáltalán valami a dologból, de jó lenne
Mondjuk nekem lenne a legérdekesebb, magamat hallgatni, ha megszólal az avast -
Feltettem távolról a 7-es frissítést a gépemre s most nem tudok rácsatlakozni rdp-vel (mstsc). Van valami lehetőség, hogy mégis? :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Heló!
Olyan problémám van az Avast al, hogy frissítettem és onnantól egy honlapot nem akar megnyitni.
Konkrétan a B&CSpeaker--> www.bcspeakers.com ot.
A szakdolgozatomhoz kellenek innen infók, így muszály.
Az avast webvédelem--> szakértői--> webvédelem --> kizárások-ba hiába teszem be, akkor se jeleníti meg.
Teljessen nem szeretném kikapcsolni. Nem tudtok valami megoldást ?Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo
-
válasz
ricsi018 #2156 üzenetére
Teljen jó az Avast Free verzió. (7-es)
- Sandbox (homokozó);
- Cloud (felhő);
- Internet böngésző addon-okNOD is jó, de az Avast-nak több szolgáltatása van, mint a NOD-nak.
-
Hali
Érdeklődni szeretnék,hogy ti mit gondoltok a nod 32 ről.
Én már több éve Avastot használok(free-t) a mostani 7es nagyon tetszik nekem,de nem értem,hogy miért mondják,hogy a Nod a legjobb.Ha valaki tud valami nyomós indokot akkor légyszi írja le(Ha nagyjából azonos szinten vannak akkor maradok Avastnál ha meg sokkal jobb a Nod akkor váltok
)
Előre is köszi
-
Aki a "Viselkedésvédelem" nevű förmedvényt beleírta ebbe a micsodába, azt nem engedném többé számítógép elé...
-
Passz, esetleg ha rákattintasz nem tér Magához, vagy nem ír ki vmit?!
-
-
Én három gépen is tapasztaltam az utóbbi napokban, h a BFE (alap szűrőprogram) szolgáltatás nem tud betölteni időnként, emiatt a Windows tűzfal sem indul és belassul a net, és/vagy nem működik a hálózat. Mindegyik gépen Win7 HP 64 bit fut és Avast free.
Az Avast is a BFE szolgáltatást használja, bár a free edition-nek nincs tűzfala. Úgy tűnik, h ha a hibaelhárítás menüben beállítom, h az Avast a többi szolgáltatás után töltsön be, nem jelentkezik a probléma - egyelőre.[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Sziasztok
Ide írom,mert szerintem Avast volt a ludas,hogy egy program telepítésekor avast kérdezte hogy zárt vagy normál módba indítsa el, ahogy normálra kattintottam egyből kaptam egy kék halált.Azelőtt is már összetalálkoztam egy kék halállal avasttal (igaz másra gyanakodtam először akkor),de most ismét.. Hibakódról raktam be azért képet.. Megszeretném kérdezni esetleg ha ki lenne kapcsolva ez a zárt környezeti dolog,akkor talán nem lenne ilyen probléma? Fontos ez mennie? Nem igen értek hozzá...pontosabban semennyire
-
válasz
erikke17 #2141 üzenetére
Ha gond lenne (már hiszem, ugyanis kb. az utolsó build-et kellett volna kihozni elsőnek, nagyon kevés probléma van már csak) nem szükséges csökkentett mód.
Avast uninstall utility kell csak. Teljesen jól leszedi normál módban is a jelenlegi verziót.
Ui.:
Egyedül az Avast önvédelmi modult kell tiltani a beállításokban (hibaelhárítás) és utána kell futtatni.
-
De még nem tértem át 7-re mivel eléggé bugos volt..
kranazoli Utolsó 6-os bulid van fent semmi hibát nem tapasztalok, tehát megpróbálkozom frissiteni programból, ha nem jó majd lepucolom csökkentett módban uniinstalerrel aztán újrateszem..
De köszönöm infót
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
válasz
erikke17 #2137 üzenetére
"szerintetek a belső frissitőjével tegyem meg"
Ha a fent levő verzióval nincs probléma, akkor IGEN így.
Más esetben uninstall az Avast hivatalos eltávolító alkalmazásával, majd feltenni a legfrissebb verziót.
----------------------------
@Weaver: Elég sok probléma volt a 7-es verzió bevezetésekor, jobban is teszik ha gatyába rázzák Magukat. Annyi probléma volt az RC és a végleges 7-es megjelenésekor, hogy jobban el sem qrhatták volna.
[ Szerkesztve ]
-
Üdv, ha fogok frissiteni az új Avast-ra (még várok 1-2 frissitést) szerintetek a belső frissitőjével tegyem meg töltsem le a legújabb avastot majd telepitésnél a frissitést választjam vagy töröljem le és telepitsem frissen..? Előre is köszi.
-
-
válasz
kranazoli #2134 üzenetére
Version 7.0.1426
2012-03-07
Improved File system speed
Improved AutoSandbox stability
Improved AutoSandbox controls
Improved gadgets
Compatibility with Win 8 Consumer Preview
Greater stability of Outlook plugins
Fixed a compatibility issue with offline files
Other security and stability-related improvementsAsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Még nincs(!). De rövidesen várható.
"Version 7.0.1418
2012-03-06
Improved File System Shield speed
Improved AutoSandbox stability
Improved AutoSandbox controls
Improved gadgets
Compatibility with Win 8 Consumer Preview
Greater stability of Outlook plugins
Other security and stability-related improvements"AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
-
Nekem kiírja. Jobb klikk a mappán -> Keresés Avast
És kint hagyja az eredmény ablakot.AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Hello, Avast vírusirtót használok és ellenőriznem kell egy fájlt, amiről legalább egy screenshot-ot mellékelnem kell a levélben. Az Avast-ban megtaláltam hogy lehet 1 mappát ellenőrizni, de utána nem írja ki, hogy oké, ez a fájl vírus mentes (és erről screenshotot készítve...).
Szóval hogy? -
Hi!
Van egy kis gondom a free verzióval nem akar frissíteni ki írja hogy kérem várjon... és semmi nem történik, nem is értem. Van ere valami megoldás ? Köszi!
-
Avast! 7 R2 beta candidate (UPDATE: 2012/03/02 build 7.0.1414)
Fixed issues (from 7.0.1407)
- Autosandbox BSODs
- Too much activity of File System Shield
- UI crashes
- Show Installation Completed window just once
- Problem with not running Mail shield
- Incorrect marking emails as a SPAM
- Slowdown of system after fresh installation
- UPDATE: Improved stability of Outlook plugins
- UPDATE: Improved localizations
- And some security & user improvementsAgain, thank you for your feedback about version 7.0.1407 and sorry for any inconvenience with that version.
How to install it
Just run the setup executable (links above). This version can be installed on top of your existing avast installation (7.x, 6.x).
Known issues
- incompatible with Win 8 Consumer Preview(will be fixed soon)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Fire/SOUL/CD #2126 üzenetére
Igen ezek egyáltalán nem nyílnak meg mikor a regisztrálásra nyomok, úgyhogy nincs mit kitölteni nem értem miért. Lehet az offline regisztráció lesz csak megoldás.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Nem értem, tegnap feltettem egy frissen telepített xp-s gépre az Avast 7 free-t és nem akarja magát regisztrálni 1 évre.
Aktuális állapot: MÉG NEM REGISZTRÁLT
Lejárati dátum 2012.03.31.
A program a regisztrálásra vár. Kérem regisztrálja.
A védelme 30 nap múlva le fog járni.Amikor rányomok a regisztrálás gombra, kiírja hogy "információk visszakeresése kérem várjon" majd ez eltűnik és ugyanaz az állapot nem változik semmi. Ill ez után megjelenik egy plusz felirat az állapot alatt: A termék most regisztrálásra került a következő 30 napra.
Próbáltam többször is, újra is lett indítva a gép többször. Rendszergazda jogú fiók alatt van, a rendszeridő is jó. Netet egyébként látja, frissíteni tudja magát. Másnál nem volt még ilyen?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Köszönöm! Sikerült, azóta minden ok ismét. Lefuttattam egy teljes keresést, de nem talált semmi vírust.
[ Szerkesztve ]
-
avast! 7 R2 beta - build: 7.0.1412 - Link
Fixed issues (from 7.0.1407)
- Autosandbox BSODs
- Too much activity of File System Shield
- UI crashes
- Show Installation Completed window just once
- Problem with not running Mail shield
- Incorrect marking emails as a SPAM
- Slowdown of system after fresh installation
- And some security & user improvementsKnown issues
- incompatible with Win 8 Consumer Preview(will be fixed soon) -
Avasat Uninstall Utility (csökkentett módban kell indítani az OS-t és úgy futtatni)
Viszont azt követően azért jó lenne megnézni mi a helyzet, mert ilyen esetekben nem szokott az Avast tévedni, kivéve ha az új változat egy bug-járól van esetleg szó. Szóval ha le is szeded, mindenképp több kergetővel átnézni alaposan az összes HDD-t...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Sziasztok!
Az Avast azt írja ki, nem biztonságos a rendszerem. Nem enged semmit. Nem engedi, se a programot, se a vírusdefiníciós adatbázist frissíteni. Nem tudom eltávolítani a programot, egy esetleges újratelepítés miatt. Nem történik semmi, ha a összegzés/aktuális állapot alatt rányomok a javítás gombra. De az Avast szolgáltatás leállítva gomb melletti program elindítása gombra sem történik semmi. Mi lehet a gond? Hogy tudom eltávolítani, és újra telepíteni, ha nem megy másként? Köszönöm!
Üdv Laci[ Szerkesztve ]
-
válasz
erikke17 #2118 üzenetére
Nem csak Nálad. Hivatalos fórumon is jelezték. (Én is tettem egy aprócska szösszenetet)
Web Rep not working correctly
Eléggé ad-hoc módon működik. 6-osnál is dettó ugyanez volt, amikor bevezették a WebRep-et.
Több mint vszínű, hogy szerver probléma - ha probléma. Az is lehet csak szimpla "karbantartás", esetleg adatbázis index-elés; vagy vmi hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
Üdv, csak nálam megy döcögősen a Webrep? Avast free 6 utolsó build. Lehetséges hogy a 7-esbe a felhő alapú rész végett megint szerverproblémáik lennének??
Előre is köszi||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
nemtudom,lehet hogy egyedi eset,de nekem miután a programon belül lefrissült,nincs gond a géppel. ( avast free )
a fájlok,mappák megnyitása egy leheletnyivel talán gyorsabb, IE,Firefox, Chrome semmi gond.
Kivétel , ha otthoni csoportban mozgok,ott egy kicsit gondolkozik, az előző verzióval ez nem volt.ennyi legyen a legnagyobb gond.
-
Ma tettem fel az Avast Internet Security 7-et. Sehogysem bírtam ezután a böngészőt elindítani: se a Firefoxot, se a Chromot. Bármit is próbáltam a tűzfalon állítani, blokkolja. Valakinek van valami ötlete? Visszakerült a 7-es free.
Akinek esetleg lassulási gondjai vannak a 7-es verzióval, egy-két ötlet, ami nálam bevált:Web vizsgálat - szakértői beálítások bejelölni, hogy csak a kijelölt fájl típusok ellenőrzése. A kizárásokban pedig kizárandó a URL-ek és a MIME típusok. Az érzékenyseget is lejebb kell venni.
-
Gyerekek nekem az összes avast tökéletes és jó működő volt,eddig!
Csak nekem lassabb, többet kell várni rendszer betöltésnél és hát a frissítés is borzalmas mintha GB-okat szedne le! Valami nem stimmel! pedig a gép nem xar!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
válasz
#41133696 #2111 üzenetére
No leírnám mi volt a gond, nagy vonalakban...
Ha NAV mellé kompatibilitási módban fel installálom az AVAST-ot úgy, hogy Fokozott biztonságú Windows tűzfalat használok, akkor egyszerűen az Internet Explorer és az Opera nem tud netre kapcsolódni, holott a tűzfal szabályokhoz nem piszkál.
Uninstall után, a dolog nem oldódik meg, alapértelmezett állapotba állítom a Windows tűzfalát és újra van net... az Internet szünet érdekes amúgy mert nem 100%-os az Origin kliens végig fent lóg a neten, de a Windows Live Messenger, és az Internet Explorer tuti nem jut el addig, sőt az Opera sem, még a router-t sem tudják elérni a böngészők.
A Live messenger hibaelhárítója átjáró hibát jelez, de megjavítani nem tudja. Ha nem kapcsolom be a Windows tűzfal fokozott biztonságú módját, és úgy installálom az avast-ot akkor minden működik. Az addig oké lenne, hogy az AVAST ameddig nem hozok neki létre szabályt nem tud frissülni fokozott módban, de az mégis durva hogy ilyenkor elvágja a többi alkalmazást is. Egyébként uninstalláláskor orosz nyelvű avast üzenet jelenik meg, sőt telepítés után egy párbeszédablakban avast logó alatt orosz szöveg. Ja hivatalos helyről töltöttem le....
-
Helló, a 7-es verziónál a kompatibilitási mód miként működik? Másodlagos védelemnek gondoltam, de pár kérdés felvetődött bennem:
1. MIlyen AV-k mellé javasolt? Azaz melyek azok az ismert AV-k amelyek mellett biztos nem okoz galibát.
2.A Windows biztonsági központjába kompatibilitási módban is megjelenik e?
3. Agnitum Outpost-al kapcsolatban mik a tapasztalatok, magyarán az Outpost átvált e így is kompatibilitási módba?
4. Az Avast 7 másodlagos védelemként települve is frissül e automatikusan?
-
-
válasz
12-es csaj #2107 üzenetére
Elsőnek csak lassan nyíltak meg a programok. Láttam hogy az avast molyol vele.(animáció az óra mellett)
Aztán újraindítás után mindig előjött az indító kép, "még nincs kész..".
Próbáltam a javítást, erre úgy lelassított, hogy nem is indult el igazán a gép.
Csökkentett mód, radír, 6-os vissza, azóta jó minden. -
Nagyon megtetszett a 7-es, úgyhogy sajnálom... de muszáj várnom, ha használni is akarom a gépet.
Véletlen nem a válasz gombot nyomtam meg. Fcc, Neked pontosan hogyan jött elő a lassítás? Milyen körülmények között, mit és hogyan? Csak arra vagyok kíváncsi, ugyanaz-e a problémánk.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #2103 üzenetére
Ugyanezt linkeltem, és annyira a megfelelő verzió töltődik le, hogy a legújabb 6-os verzió helyett a 7-es verzió töltődik le.
-
válasz
12-es csaj #2101 üzenetére
Itt van választék régebbi verziókból és biztos az is jön le, amit választasz.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz
12-es csaj #2101 üzenetére
Próbáld meg azt letölteni amit a kolléga linkelt (#2099).
Most megnéztem amit linkeltem neked és nem az a verzió töltődik le, ami neked kellene, hanem a legújabb (7.x). Sajnos elrontották, mert a 1289-es verzió szépen letöltődik.
-
válasz
12-es csaj #2100 üzenetére
Ááá, ez is a 7-est akarta felrakni.
Akkor marad pár hétig a 6.0.1289, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest