Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Sziasztok, van egy mk3-as Focus-om (EcoBoost 1.6) és elég nehéz normálisan leírnom a problémát, mert szerencsétlenségemre nem mindig jön elő, de mostanában sűrűbben előfordul. Függetlenül attól, hogy mentem-e a kocsival vagy nem, alkalmanként bekapcsol a hűtőventilátor, amint kinyitom a kocsi ajtaját (hallásra maximum fordulaton). Gyújtás ekkor még nincsen rajta. Előfordul, hogy bármekkora utat is teszek meg, a kocsi leállításáig folyamatosan megy a ventilátor hangosan. Motort leállítva van, hogy 1-2 percig még maximumon bőg a ventilátor, mire automatikusan leáll. De van, amikor "normálisan" működik minden, és meg se szólal a ventilátor (se ajtónyitáskor, se megálláskor).
Javasolták, hogy motortérben cseréljek R12-es relét (motorvezérlőé). Ezt most megtettem, hazagurultam 500 métert, éppen csak beparkoltam és megint felbőgött a ventilátor, ami csak a leállítást követően 1-2 perc múlva állt le.
Nem melegszik túl a motor, ez akár egy hűvös reggelen is előfordul ajtónyitáskor, hidegen. És ekkor általában a teljes megtett út alatt hangosan megy a ventilátor. Mintha valami érzékelő mérne félre, vagy nem tudom. Van ötletetek, hogy mit érdemes megnézni?
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motoros topic
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest