Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz kelly416 #9456 üzenetére
Ne foglalkozz ezzel, hullámokban tör rá a gyerekekre (tapasztalatom szerint), ugyanez van mindhárommal:
Egyszer kezesbárány, jön, hozza a cuccát, szólok hogy kézmosás még versenyeznek is ki ér oda hamarabb, kihozza a tányérját, önként jelentkezik mosogatni, stb.
Eljön a másnap, üvöltenek, veszekednek, össze is verekednek, nem tudnak egy légtérben megmaradni együtt. Idegeim cafatokban és nyilván az új olasz megrendelő akkor telefonál rám hogy talált egy elírást a specifikációban amin átsiklottunk a 4 órás meeting utolsó 20 percében mindketten... az is üvölt, fröcsög, elhord mindennek te meg legyél Zen mert meg kell fogni hogy a kövi 4 projekt is az enyém legyen mert az már money-train lenne...
Na olyankor szuszázhatok én is, nem segít.
Na ezért sem HO-zok.
Én megértelek, nekem is vannak napok hogy inkább megyek edzek egyet aztán 15 percig ütöm-rugom a boxzsákot a teremben, így legalább fel tudok erőltetni egy mosolyt még a nap végére vacsi-fürdetés-altatás programhoz.De hogy ne érezd magadat annyira ergyán:
Múlt hét, viszem be a vadembert óvodába meg a nagylány is nálam volt, vittem suliba, erre beérünk, a teremben 6 már verekszik, két óvónő kijön lefőve mire az egyik kislány földhöz eri magát, hiszti, ordítás, nézünk az óvónőre hogy "mi a f*** van itt!?" Reakció: "vannak nehezebb napok..." Úgyhogy ne aggódj, nem csak a Tiédre törnek rá ezek, de valljuk be felnőttként is vannak olyan napok amikor hazamész és legszivesebben összetörnél valamit..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- További aktív témák...