Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 2ozzmexy

senior tag

válasz kelly416 #9456 üzenetére

Ne foglalkozz ezzel, hullámokban tör rá a gyerekekre (tapasztalatom szerint), ugyanez van mindhárommal:
    Egyszer kezesbárány, jön, hozza a cuccát, szólok hogy kézmosás még versenyeznek is ki ér oda hamarabb, kihozza a tányérját, önként jelentkezik mosogatni, stb.
    Eljön a másnap, üvöltenek, veszekednek, össze is verekednek, nem tudnak egy légtérben megmaradni együtt. :o Idegeim cafatokban és nyilván az új olasz megrendelő akkor telefonál rám hogy talált egy elírást a specifikációban amin átsiklottunk a 4 órás meeting utolsó 20 percében mindketten... az is üvölt, fröcsög, elhord mindennek te meg legyél Zen mert meg kell fogni hogy a kövi 4 projekt is az enyém legyen mert az már money-train lenne...
    Na olyankor szuszázhatok én is, nem segít. ;]
    Na ezért sem HO-zok. :DDD
    Én megértelek, nekem is vannak napok hogy inkább megyek edzek egyet aztán 15 percig ütöm-rugom a boxzsákot a teremben, így legalább fel tudok erőltetni egy mosolyt még a nap végére vacsi-fürdetés-altatás programhoz. :U

De hogy ne érezd magadat annyira ergyán:
    Múlt hét, viszem be a vadembert óvodába meg a nagylány is nálam volt, vittem suliba, erre beérünk, a teremben 6 már verekszik, két óvónő kijön lefőve mire az egyik kislány földhöz eri magát, hiszti, ordítás, nézünk az óvónőre hogy "mi a f*** van itt!?" Reakció: "vannak nehezebb napok..." Úgyhogy ne aggódj, nem csak a Tiédre törnek rá ezek, de valljuk be felnőttként is vannak olyan napok amikor hazamész és legszivesebben összetörnél valamit... :K

"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák