Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz runner 125 #2739 üzenetére

    Sokan gyártanak ilyeneket, jó amúgy ez a felépítés, bár vannak hátrányai. De a simának is vannak, attól függ hol, mire van használva. Ezeket az orrnehéz egyformakerekű darázsderekú felépítésűeket szeretem amúgy én is, mint a sima traktor alakú traktorokat. Az Antonio Carraro meg a Goldoni akik nyomatják, meg még páran, egy ilyennel megyek én is. A többiek gépei inkább ilyen átmenet a kettő között.

    Nem írok típust, mondjuk titeket amúgy se nagyon érdekelne. A motorja az olasz, nem gondoltam volna de fasza cucc, én nagyon szeretem. Az elektronika már magyar, illetve itthon lett beszerelve (lámpa meg a műszerfal kb ennyi elektronika van benne hál isten), abból se sok minden működik már, én guberáltam össze a létfontosságú elemeket. Új korában nem működtek az olyanok mint az üzemanyagjelző stb. A visszajelző lámpák fele nem ment.
    A váz szlovén egész jó amúgy nem rohad, bár gyorsabban kopnak a forgórészek mint várná az ember hiába zsírozza. A hajtás viszont nyög, búg, csörög, visít, krákog. Minden baja van, új kora óta ilyen. Sokszor van olyan érzésem, hogy na most pár perc és széthullik, de nem még mindig megy. Szóval ilyen. Érdekes. A kuplung már eléggé halott, a fék évek óta nem fog kb ilyen.
    A féltengely az eltörött a mint a ropi szántás közben, de többször nem. Az is érdekes egy eset volt. De más baj még nem volt vele különösebben.
    Ja hát a komfort az megint más, használhatatlan váltó stb, ember nem tudná elvezeti azokon kívül akik nem ilyenen nőttek fel. A fék azért fog, de teljes súllyal kell ránehezedni és igen ritka eséllyel fog satulni, ez a kényszerABS. A kuplung az valamikor háromszor emel, de kétszer szinte mindig. Valamikor fent fog valamikor alul.
    Kifejezetten élmény vele menni. :U Ismerősnek is ilyen gépe van csak egyel újabb, de azt mondja az is ugyanilyen szar. De menni megy, dolgozni dolgozik, olcsónak olcsó, alkatrész is van és nem is a legdrágábban. Jah.... Ilyen. Mint egy régi MTZ. Dolgozni dolgozik, tökre is megy, alkatrész van, csörögni az is csörög. Teljesen olyan feeling. Csak az egyik 30-40 éves a másik meg 6-7.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák