Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz Voice24 #18141 üzenetére
Na, közben lemerült a kütyü, kikapcsolt, és újraindítva magához tért. Most már sikerült az összekapcsolódás a telefonnal. Viszont továbbra is az van, hogy a telefonon ha rámegyek az albumra, azaz a rögzített felvételekre, azokat meg tudom nézegetni, de ha kijelölöm bármelyiket (vagy többet) egyetlen opciót dob fel, a törlést. Pedig a leírásában és a bemutató videókon is arról beszélnek, hogy le tudom töltögetni a telefonra a fájlokat az app segítségével. Valaki leírná, hogy mi ennek a menete? Mert nem jövök rá.
A másik kérdésem a firmware lenne. A leírásában az van, hogy ha a telefon appban rámegyek erre, akkor az ellenőrzi, hogy a legújabb van-e a kütyün, és ha nem, letölti. Na most, ha a teló a wifin a kütyühöz kapcsolódik, hogyan lehet internet a telón? Olyankor ugyebár a mobilnet nem megy, routerre pedig egyidőben nem tud csatlakozni. -
Voice24
őstag
Hali!
Akadt kis gondom a friss Yi Dashcam-mel. A beszerelés után a telefonnal történő párosítás során először rossz eszközt választottam ki, a sima kompakt dashcam-et. Így is működött, viszont a telefonon hiába láttam a rögzített felvételeket, azokat kiválasztva csak a törlés lehetőségét ajánlotta fel, semmi mást. Ezért ma újratelepítettem a telón az appot és megpróbáltam újra párosítani őket. Most a smart dashcam-ot választottam ki, de az összekapcslódás sehogy sem akart összejönni, végül a kamera úgy lefagyott, hogy na. Semmire nem reagál, ott virít a képernyőn a beállítás menü. Most azt várom, hogy lemerüljön az akksija, mert kikapcsolni sem lehet. Járt már így valaki? Rosszul belenyúlni elvileg nem tudok, mert nincs hova, tök egyszerű a menüje, ott sem tudok úgy elállítani semmit, hogy elronthassam. Valami a wifis kapcsolódás során zavart be neki? Ha lemerült, és újra áram alá helyezem, talán magához tér. -
Voice24
őstag
Igazából csak ennyi, hogy ez a két megoldás van: vagy benne lesz a képben a műszerfal eleje, vagy nem, de akkor meg egy olyan képet kapok, aminek a nagy része az égbolt, és az alsó szélén futkosnak az autók. Igen, tudom, egyéni ízlés dolga, ki mit fogad el, kipróbálom mindkét állásban.
-
Voice24
őstag
Hali!
Tegnap megérkezett a korábbi ócska, 4 ezer forint körüli kamerám utódja, egy Xiaomi Yi dashcam. Felszereltem, beüzemeltem, működik.
Ami viszont számomra nem volt megoldható, az az, hogy Seat Alteáról lévén szó, akárhogyan próbálom elhelyezni a kütyüt, a szélvédő alsó széle és a műszerfal eleje benne van a képben a nagy látószög miatt. Ha jobban felfelé fordítom a kamerát (már így sem függőlegesben van), akkor elég érdekes lesz a kép elosztása. Járt már így valaki, ezt így kell elfogadnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest