Új hozzászólás Aktív témák

  • hukhl

    csendes tag

    Sziasztok!

    Gondolkodom egy első és hátsó parkoló kamera rendszeren a csónakomhoz :D (Audi A6 C5 sedan) mivel se az elejét nem látom pontosan, hátulját meg főleg nem látom.
    Kedvenc kínai piacunkon találtam néhány dolgot:

    http://www.ebay.com/itm/Car-Front-Rear-View-Parking-Backup-Camera-Video-Switch-2-Channel-Control-Box-/251873437139?hash=item3aa4d3a5d3:g:9hwAAOSwZjJU~nG4

    Ez két kamerát kezel egyszerre, van egy nyomógomb hozz, amivel manuálisan lehet váltani a kamerák között, illetve egy auto mód ami elég hasznosnak tűnik. Sajnos, amúgy más olcsóbb megoldást nem is találtam, ami csak annyit csinál, hogy választ a két bemenő jel közül egyet. De a fentebb linkelt az konkrétan parkoláshoz jó.

    És valami ilyesmi kijelzőre gondoltam:
    http://www.ebay.com/itm/4-3-LCD-TFT-Foldable-Color-Monitor-Screen-For-Car-Reverse-Rearview-Camera-UL-/161899352747?hash=item25b1f412ab:g:E5kAAOSw8-tWV87G

    A visszapillantó tükrös, szerintem zavarna engem.

    Az lenne a kérdésem, hogy milyen viszonylag jó minőségű, de nem túl drága kamerát ajánlanátok hozzá?
    Mennyire jók ezek a vezeték nélküli megoldások?
    Például egy ilyen hátra? :
    http://www.ebay.com/itm/Waterproof-170o-Day-Night-Vision-Car-Rear-View-Reverse-Backup-Parking-Camera-Kit-/131577781766?hash=item1ea2a59e06:g:YL8AAOSwDNdV1uGh

    Alapból van beépített tolató radar (ilyen csipogós..:D) De sajnos nem működik már, viszont amúgy is hasznosabb lenne a kamera. Abból, jó hogy z egyik helyére még akár a kamerát is betudnám tenni, vagy a rendszám világítás helyére, mert olyat is láttam. Hátulra éjjelátós mindenképpen jó lenne mivel sötétben a tolató lámpa nem hiszem, hogy adna elegendő fényt.

    Előre talán nem kell olyan jó minőségű, mivel a fényszórók alapból erősen világítanak, illetve ott azért a szabad szemmel is jóval pontosabban megtudom célozni a dolgokat. Meg talán a látószög, se olyan fontos, hogy nagy legyen.

    Szóval, mi a véleményetek ezekről, az olcsó kínai cuccokról? Nem nagyon akarok sokat rászánni így ahogy néztem olyan 20-25k-ból kijönne a móka. Vagy esetleg más jobb minőségű nem túl drága megvalósítás is érdekelne, ha tudtok.
    A segítséget előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák