Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
válasz Gomez86 #1822 üzenetére
Antirollbar amúgy nagyon egyszerű. Most fejből nincs meg, de ugye ha nagyon alul, vagy túlkormányzott egy verda, akkor eszerit állítasz mondjuk a hátsón. Alul a leírás írja, hogy merre állítsd, hogy érzékenyebb legyen a kormányzásra, vagy éppen ha túl érzékeny volt, akkor ellenkezőleg. Csak egyszerre mindig egy dolgot állíts, hogy lásd a hatását. Már azok közül, amiben nem vagy biztos.
Én pl. guminyomással nemigen merek játszani, még sosem sült el jól. Inkább ahol többféle gumi közül lehet választani, ott jól meggondolom, hogy melyik lesz az. Pl. Lmdh-val egy fél órás esti hűvösebb versenyen merek a softon menni végig, de ugyanez nappal, meleg aszfalton már részemről medium lesz, mert úgyis elmelegszik a soft, aztán ha emiatt sikerül pár olyat fékeznem, amit nem úgy terveztem, akkor meg el is kopogat szépen, aztán annyi. Szóval egy nappali versenyen már a mediumot használom.
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
zsozsa74
őstag
válasz Gomez86 #1817 üzenetére
Nem vagyok nagy setup-os, csak ahhoz merek hozzá nyúlni, amiről tudom, hogy mit csinálok és nem cseszem el még jobban. Az AMS2-ben a default setupok általában elég jó all around verziók, ha megnézed a TT-ben rengetegen érnek el top 10-es időket default beállításokkal bizonyos pályákon.
Amit azért mindig állítok, az a leszorítóerő. Néha a fordulékonyságot, vagy a túlérzékénységet állítom az antirollbarral, meg nagyritkán a fokozatoknál állítom a "Final drive-ot", ha olyan a pálya. És még ritkábban a steering lock-ot, ha túl sokat kell tekerni a kormányt. Fékerőt szoktam a legtöbb verdánál feltolni 90-ról 94 körülre, az én fékemmel így jobban adja. Meg a radiatort szoktam kicsit jobban bezárni az alap 80%-nál. Általában 70 mindenhol jó, attól nem megy tönkre még semmi.
Automobilista 2 - www.lowfuelmotorsport.com - Steam: zsozsa74
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest