Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Akartam kérdezni mennyire vagy elégedett vele, de egyrészt utána olvasom, hogy nálatok 5400as széria van nem 4400, vagy mindkettő van? Illetve időközben el is fogyott az Alzanal, gondolom BF akció ideje alatt nem lesz belőle.
A másik ami felmerült kérdésként, nem feltétlenül tőled várom a választ, ha jól értelmezem a 13206-os hszt, akkor a delonghi ecam 380as jobb tejhabot készít? ez igaz úgy általában a delonghi hasonló módon működő tejkészítésére?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Ez a két ajánlat jó ár?
Philips 2339/40
140e
4446/70
185eVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz Dr. Szilikát #13113 üzenetére
Szia
Köszönöm a segítséget.
Ez a típusról beszélekVégülis kijött az egység, de nem oldotta meg a problémát, hiába rakom vissza, a motor akkor sem forgatja meg, csak ?eröldködés? hallatszik?
a központi egység nélkül pedig nem mozog a motor.
Látszólag nincs semmi gond az egységgel, nem látom hogy bármi letört volna róla.
Ellenben a gépben mintha lenne egy kis felesleges műanyag lapka ami lehet hogy letört?Mégpedig abban a kis függőleges lukacskánál látom ami jobb fent van amibe a főző egység függőleges "zászlócskája" megy be? a retesz rész. Nem tudom mennyire sikerül jól fogalmaznom.
Lesz időm leszedem a műanyagot az ajtó mögött az elejéről.[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Saeco Incanto központi egység problémám van.
Kitakarítottam, megkenegettem szilikonnal, mert rendetlenkedett már előzőleg is, a jelenség az volt, hogy ledarálta a kávét, elkezdte ?tömöríteni,?, de mielött még a vizet pumpálta volna kidóbta a frissen darált kávét a zaccba és befejezte a műveletet.
Szóval kiszedtem a KPE-t kitakaritottam bekentem, visszaraktam. 2 kávét lefőztem, majd a 3. KV nál megszorult es most csak erolkodik a motor de nem tudja megmozgatni és persze kiszedni sem lehet ebben az állásban a zaccfiókot sem.
Mi a megoldás, miként lehet ezt onnan kiszabadítani?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Segítséget szeretnék kérni
kiszedtem egy Saeco incanto főzöegységét, hogy bekenjem siliconnal.
Közben ahogy tekergettem, atfordult valami es a "pipa" rész most a V alakú vájat hosszabb szárának tetején van . Hogy tudnám visszaállítani olyan állapotba, hogy vissza lehessen tenni a gépbe?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
válasz Dluinet #7063 üzenetére
Oke koszonom
A Saeco Royal Black gepet javasoltak az igenyeinkre, ebbol ha nagyon ragaszkodunk hozza van tejes kivitel is, bar tapasztalat alapjan, ugyse lesz gazdaja ki nem tisztittta meg hasznalat utan a tejes reszt.
Jurat lehuztak mondvan tulárazott, raadasul a kp-i egyseg hazilag nem kiveheto, tehat nincs is takaritva.
kb itt tartunk.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz Dluinet #7058 üzenetére
Irhatnal cegnevet akár privátban.
Jelenleg Philips van valami egyszerű darálós automata, kolléga veszi es tolti szemes kávéval. Mindenki strigulat húz aztan fizetésnapon fizetnek (én ebből kimaradok, en kulon magamnam főzöm a kvt egy Gaggia Classiccal)
40ft jelenleg egy strigula, nem tudom hogy hozha ki. Egy automatás cég esetében gondolom 150ft a minimim /kvVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Koszonom, sajnos a 1,5M ft eselytelen.
A desztvizzel valo ellatas nem problema, a tisztitó program nem problema, van aki megcsinalja akkor amikor a gep keri.
Akkor Jura kinalataban kellene nezelodni?
Van ami hasonloan egyszeruen tisztithato a tej resze, mint a LatteGo rendszernek?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Munkahelyre keresek automata Kv fozot. Elvileg 3-400e kozotti árig elmehetünk.
Tejes italokat is jó lenne, ha tudna, úgy, hogy viszonylag egyszerüen takarítható lenne a tejes rész. Sok ember (kb40) használná egy nap, akár több kvra is.
Alapjaiban ugye a Philips Latte Go rendszere ranezesre tetszene, de kérdés, mennyire időtálló a szerkezet. Az nem igény, hogy 15 féle italt tudjon.
Azt gondolom, presszó hosszú kv capuchino latte nagyvonalakban lefedi az igényeket.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest