Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben360

    senior tag

    Próbálta már valaki rajtam kívül a Pellini Esspresso Bar kávéját?
    Mindenhol istenítik, de számomra kb az ihatatlan kategória, talán még a sárgacsíbónál is rosszabb.
    Vagy nem automatába való, vagy a beállításaim nem jók, vagy a kávé ilyen szar. :C
    A gép egy Saeco Xelsis, majdnem a legfinomabb őrlésre van állítva, a kávéerősség maxon, az előáztatás is maxon, és a hőmérséklet is.
    Dallmayr kávéknál ez a beállitás bevált, a pogácsa is tömör és száraz.
    Min kéne változtassak, hogy iható legyen ez a kávé?

    [ Szerkesztve ]

    Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"

Új hozzászólás Aktív témák