-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
AranySzilva
újonc
válasz k-feri65 #38058 üzenetére
Köszi szépen! Teszek majd egy próbát, lehúzom ezt az utólagos kábelt és közben mérek.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a fajta szigetelt csatlakozónak:
http://kepfeltoltes.hu/140828/3358541812_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és
http://kepfeltoltes.hu/140828/5017860203_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
mi a neve?Ez egy sima Sony CD-s fejegységhez tartozik.
Találtam az autóban pár szigszalagos-forrasztott megoldást. Le szeretném őket cserélni ilyen szigetelt csatlakozóra, és keresgéltem már saru, szigetelt saru, csatlakozó, szigetelt csatlakozó és csomó egyéb szópárral, de nem találtam rá, hogy hol lehetne ilyet venni.
-
Daywalker
addikt
válasz k-feri65 #42905 üzenetére
Sok mindenben hiszek, járattam már be nem egy házimozit, autóhifit is (tény, hogy egyik sem a milliós high end) és változott a hangja mindnek, ami természetes. De én csak a tápkábelről beszéltem most...
Máskülönben szerintem egy kész bejáratott rendszert kompletten átteszel akkor azt a sok órát megszokásnak hívják, nem járatódásnak. De ha a leírod a fizikáját talán meggyőzhető vagyok.mod: persze nem vitaindítónak szántam, te vagy az SQ-s, én csak a saját tapasztalataimra hagyatkozom
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
válasz k-feri65 #44378 üzenetére
Ahh igen, egy jó kis Helix...de szép is lenne. A Helix ládámmal maxi elégedett vagyok, szerintem az erősítővel sem lenne gond De egyelőre nyár van, pangás
Opeter70: Párszor láttam, de nem tartott sokáig
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
mandras81
senior tag
válasz k-feri65 #45087 üzenetére
Hogyan deríthetném ki, hogy az én fejegységem képes arra, hogy csak rádiózáskor adjon 12V-ot az antenna kimenetre? Ez megoldaná a problémámat...
-
kigoi
senior tag
válasz k-feri65 #45107 üzenetére
Aki ilyet mond annak nincs szigetelés az ajtajában,a hangszóró is csak be van lökve gyári helyre felcsavarozva és az ajtó csatlakozónál forrasztotta rá a hangszóróvezetéket is a gyári hangszóró vezetékre.
Másként tuti nincs meg egy nap alatt.nyaflaty
Le írhatnád mik vannak meg hogy mihez is keresed,mibe kell illeszkednie,miket hajtana.[ Szerkesztve ]
-
PiciPeti
őstag
válasz k-feri65 #47887 üzenetére
Természetesen nem a műszerfalra ült vele a mély...
De (érzésre) más, jobb lett. Másik (gagyi, sal-os, lehet a változás minőségét ez befolyásolta jobban) kábellel csak a csomiban dörmögött a láda, ezzel a kábellel viszont olyan lett, mintha a "subban ülnék".Tehát jó nem lett, csak jobb.
Aztán lehet, hogy ugyanezt a változást hozta volna egy másik, sima kábel is. Nem próbáltam tovább. Passzív rendszerből előrébb nem fog jönni a sub sztem. -
PiciPeti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 4
- Elite: Dangerous
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Asztalos klub
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest