Új hozzászólás Aktív témák

  • Mitre

    csendes tag

    válasz nyikoláj #18553 üzenetére

    Szia ! Nekem audi system mx hangszóróm van.Nagyon elégedett vagyok vele csakajánlani tudom. A JBL-ről azt hallottam hogy eléggé univerzális szóval nem hinném hogy nagyon mellényúlnál.

    DE

    Láttam hogy írtad h egyben akarod az egészet megvenni! Én is azt javasolnám hogy darabokban inkább mivel lehet hogy veszel egy fejegységet (az a legmeghatározzóbb) ha lehet (Pioneert) már annyival jobb lesz a rendszered hogy nem is akarsz több pénzt költeni. Szóval szerintem a fejre költsd el a pénzed nagy részét, ugyanis ha nem akarsz erősítővel hangszórót hajtani akkor nincs sok értelme ilyen meg olyan hangszórók vásárlásának!!!!!!!!
    viszont gyári hangszóró arra lett kitalálva hogy fejegység hajtsa és ha nincs széthajtva és egy kicsit jobbfajta meg esetleg 16 os méretű, akkor az nem is annyira vészes.

    Tehát egy normális fejegység gyári hangszórókkal és a maradék pénzből pedig egy mélyládával kiegészítve egy olyan alap rendszert tudsz csinálni magadnak ami az igényeidet maximálisan ki fogja elégíteni. HA NEM akkor költekezzél tovább.

    Én is estem abba a hibába hogy vettem jó kis hangszórókat erősítő nélkül és valamilyen mp3-mat játszó fejegységgel és nyugtatgattam magam hogy jaja ez jobb mint a gyári rendszer! Valójában adtam a szarnak egy püdösnagy pofont és még pénzbe is került!!!!!!

    "Mondtam én, hogy szar helyen van ez a kocsi" XD

Új hozzászólás Aktív témák