-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Ace owner #48581 üzenetére
Igazad van, azt is ajánlják itt a topikban.
Személy szerint nekem annyira nem jött be. A tisztítóval nem sikerült olyan habot képezni, amilyet szerettem volna. Az ápolót pedig vékonyan kell felhordani és hosszú idő kell mire beivódik. Lehet csak nem tudtam megfelelően használni őket. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Ace owner #48573 üzenetére
Csecse fotelek.
Az ilyen fényes (tehát koszos) bőrre intenzív tisztítót javasolnék, de mivel fáradt már az anyag, ezért inkább egy kímélőt használj, ha kell kétszer is. Aztán mehet a bőrápoló szivaccsal felhordva és hagyd egy napra beivódni.
Míg szaki kezei közé kerül, legyen tiszta és hidratált. Ennél többet szerintem nem tehetsz.szerk.: instantwater - Egy polarizált napszemüveg nem segít rajta?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz
Ace owner #17280 üzenetére
Mert eddig nem akadtál bele az igazán autódhoz illő felnibe. Felnit csak egyszer kell választani, de jót.
Szerintem fontos h egy alufelni összhangban legyen az autóval, valahol ha akár 1-1 apró pontjában is, de megjelenjen a felni valamely formája az autón. Ilyenkor érzel már tudat alatt is egy tökéletes harmoniát. Hasonló mint a nőkél a táska - cipő kombó. Ha jól megválasztják qrva sokat tud dobni rajtuk, de egy rossz kombináció illuizóromboló.
Munez esetében pl. a tetőcsomagtartó színével, belső lyukaival harmonizál, tényleg jó választás erre az autóra.HR-V-nél nekem az volt az első, h lerúgtam róla a 17-es Aez (vagy nem is tudom milyen volt már) felniket, és ment rá a gyári 16-os, nekem csak ennyire fontos.
-
-
törölt tag
válasz
Ace owner #16418 üzenetére
Ugy láttam pár fotón,hogy sok helyen repedezett és ha jobban megnézed a fellületet akkor találsz rajt hajszál repedéseket is.
Ha ezeket nem szeded le csak szorókittet nyomsz rá abból 2év múlva ugyan ez lesz.(Csisz)
Leszedni majd venni müanyag alapozót spray változatban azzal 2-3x átfestegetni majd szórókitt vagy epoxy alapozó. -
törölt tag
válasz
Ace owner #16392 üzenetére
Ezt csiszold le teljesen majd vegyél epoxy alapozót 2k-s azzal kenyd át.
Csiszold meg 220-as papírral vizesen majd tőrőld szárazra és jühet a szorókitt 2k-s.
Majd 800-as vizes papír csiszolás és festheted amire szeretnéd.Ha fényből van homokoltasd egyszerübb.Ha műanyagból akkor max vehetsz festékmarót pld kromolux és csiszolás.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Ace owner #16358 üzenetére
A leírt autóknak van már baja bőven. Vagy golf 1-2. Mindenképp kis lökössel, de csak hátul. Előre nem kell. Vagy egy swift. Ott legalább nem kell motort bütykölni.
Nyáron autó vétel lesz, úgy érzem. Kell a celica mellé valami, ami szétrázza a vesémet és felakad egy fekvőrendőrön.
Már látom a legnagyobb gondot.... Köcsög műszakiA géptetőt tuti fémig csiszolnám + matt lakkal kezelném a helyedben. Esetleg valami mintát kimaszkolni. Állat lenne egy pikk jel vagy MO minta. Utóbbit még sehol nem láttam. Tuti egyedi lenne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Tomasz8
csendes tag
válasz
Ace owner #11916 üzenetére
Helló.
Csináltam pár fényképet miről is van szó. Az alábbi linken meg lehet őket tekinteni:
https://plus.google.com/photos/110738822773596025753/albums/5990302278174276433?authkey=CJLLp9CB__3VBg
Engem leginkább azok a horzsolás szerűségek zavarnak. Hogy azt hogyan sikerült összehoznia az előző tulajnak azt nem tudom. Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
-
-
-
agent_k
őstag
válasz
Ace owner #10937 üzenetére
"Igen az lehet, de ha megtanulnam hogyan kell az a jovoben joljohet."
einhell polírgép + 2-3 szivacs + srp + finom vízpapírok és lehet gyakorolni. Ha nem mersz kocsin, akkor vegyél bontóból egy sárvédőt például. Az első marháskodásokat én is azon kezdtem... bár az fenn volt a kocsin"Nem akarok 6 diplomas munkanelkuli lenni, inkabb jomunkas ember"
6 diploma nélküli munkanélküli leszel, mire végzel."Meg az erdekelne meg hogy nemet nyelvtudas nelkul mennyire lehet meglenni osztrakoknal, neadjisten nemeteknel."
Semennyire. Egy kiló kenyeret nem tudsz kérni a boltban, nem hogy megértsd mit szeretne mondani neked a főnököd vagy a kuncsaft. Jogot, törvényt nem ismersz. Menekültből meg van náluk így is pont elég. -
D.Orion
veterán
válasz
Ace owner #10937 üzenetére
Ha jó szakember leszel, akkor több szempontból jobban jársz, mint egy irodai munkával. Ha kitanulod mindazt ami kell egy lakatos,hegesztő - fényező, polírozó munkakörbe, akkor pár év tapasztalatszerzés után akár a saját lábadra is állhatsz. A lényeg, hogy ne elégedj meg egy szinttel mindig tanulj újat és keresd a jobbat. Nem szabad megragadni egy szinten, mert akkor elhúznak melletted a versenytársak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Ace owner #10932 üzenetére
Ha esetleg valaki kedvet kapna hozzá.Pld adott egy nagyon karcos autó!
-Tehát le kell mosni a kicsikét alaposan!!!!
-polirpasztából több félét lehet kapni. (durva,közép és finom és úgymond extra finom karcfeltőltők..
Fényező ill. avatott szem már tudja mi kell a fellületnek.Ha most csinálod először érdemes mindig piciben kiprobállni pld festett lökhárító alsó részén vagy sárvédők alsó részein..
Mivel elég sok gépi mosós autót csinálok amik nagyon karcosak lásd a ford focust kicsit feljebb igy beruháztam egy excenteres fordulatszámszabályzos csgépre is amire 1000,2000,3000,4000,6000-es abralongot használok.Ezekkel szépen lassan gondosan odafigyelve átcsiszolom az egész gépjárművet.Glasurit,Standox,farecla,autoglym terméket használok. Mindenféleképpen valami jó minőséggel csinálnám.
Flex gép alacsony fordulaton (600-1500rpm) vizes szivaccsal adnék neki.
Szivacsok: hát én a 3M szivacsaiból ruháztam be elég rendesen mert azok nekem beválltak (tojástartós kinézetű)-Szárazra tőrőlni és átnézni ,hogy nincs benne hologram ezt garázsban nehéz inkább tegyük napon.
-Majd jöhet rá Zaino,autoglym ill. c.quartz termékek..
-Ez egy védőréteget biztositt a lakknak ill az autónak.Mindegyikről vannak már elég szép számmal videok a youtubon..
- a legvégén magas fordulaton egy gyapjú koronggal (norvég) amit a flexre lehet feltenni azzal jó alaposan kifényesitem.Polírgép: legolcsobb és jó vállasztás az einchell márka ha jobbat akarsz makita,metabo,flex,bosh...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- World of Tanks - MMO
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Külpolitika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest