- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TP-LINK routerek
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Microsoft Word topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Sziasztok
Szeretném kikérni a véleményetek.
Parkoban belém tolattak, mivel a hátsó ajtó épp nyitva volt, annak ütköztek, így hossz irányból kapta az ütést az ajtó ami záródás irányába hajtódott be.
Nem vagyok jártas a témában:
Márkaszervízben gondolkodom:
-előfordulhat hogy ajtócserével lesz javítva. Ilyen esetben bele ködölnek fényezésnél az első ajtóba és a hátsó sárvédőbe is. Megmondom őszintén félek ettől, ahogy kirajzolódott ez előttem vagy eltalálják a színt vagy nem és ha már "belemásznak" akkor .... a másik hogy a gyári fényezéshez képest milyen minőség lesz, nem e fog lepattogni idővel stb..-A másik opció hogy javítják gittelik stb.. ez esetben azt mondták nekem, idővel ez repedhet, állitólag a falctömítés is sérült bár én nem értek hozzá.
Gondolom itt kevésbé másznak bele az autó többi részébe.Szerintetek nem lehetne úgy javítani hogy kihúzni a horpadást, és csak a szélét/élét festeni? vagy ez nem járható? csak azért hogy akkor megmaradna a gyári szín fényezés.
A hézagokat jónak látom, (kivéve persze a két ponton ahol horpadt) illesztések is okék, tökéletesen záródik az ajtó.Ti hogy járnátok el a helyemben?
Nem tervezem eladni az autót a jövőben.
Egyébként 2021 es gyöngyház metál fényezés.
néhány kép róla: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i7-8GEN I 16GB I 1TB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest