Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    Topikgazda

    válasz Laca1212 #48400 üzenetére

    A kritika első sorban a Totalcar-é, de szakmailag is vannak zavaró részletek. Annak ellenére, hogy lelkiismeretesen csinálja, nálam pár dolog szemet szúrt. Az remélem megvan, hogy ezek a falnak támasztott rongyok, utána egy ügyfél autóján fognak kikötni ;] De ott van még a túl sok paszta, elázott mikroszálas korong, bőrtisztítás hosszanti kefélgetésekkel stb, de a konkrét kritikát nyilván erre érted:

    "Kár volt az agysejtjeimért ;]"

    Ezt első sorban a Totalcar csapatának!

    - Egy dolog, hogy a Csuszi finoman szólva nem kamera kompatibilis, betudhatjuk lámpaláznak. A szerkesztő/főszerkesztő/rendező kellene megoldja, de szerintem csak tetézte a "hangulatot".

    - A tisztelt Papp Tibor főszerkesztő Úr az ismerettségi körömben szintén nem közkedvelt műsorvezető és ez a kombináció így már gyököt von az élvezeti faktorból. Egy gyengébb riport alany mellé megpróbálhatnátok berakni egy kedveltebb műsorvezetőt, aki egy kicsit feldobja a hangulatot és nem az az érzésem, hogy egy dinamóval hajtott műszaki analfabéta beszélget egy másnapos hobbitűzszerésszel. Főszerkesztő Úr, nyilván plusz pénz a terep munka, de inkább maradj a billentyűzet mögött - no offense...

    De milyen bolygón élünk, amikor egy újságíró veszi el a szólás szabadságot? Sebaj, tisztán látszik, hogy a TC is illiberális, antidemokrata kézre került, mert nemes egyszerűséggel letiltották a komment szekciót.

    Ha valamiről tudom, hogy sz@r, akkor azt nem tálalom fel ebédre. De, ha dislike úgysincs már, lehet vagy likeolni, vagy bezárni. Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond, amit szabad... -"Hofi" ;]

Új hozzászólás Aktív témák