- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Synology NAS
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
RP1980 #41473 üzenetére
Ma van oda a kocsi a múltkor említett első kozmetikai kezelésen, addig nem volt fizikális kontaktus a felülettel, csupán kétszer lecsapattam, szárazolás nélkül.
Szóval ma kozmetikában megkapja a 12 hónapos wax-ot, tudtommal a Soft99-ből.A további terv a következő:
Felnik: Shine Garage Monster Wheel
Avalanache hab előmosáshozUtána Sonax samponos mosás megfelelő kesztyűben.
Minden mosás után BSD. A kérdés, hogy BSD szárazolás után kell befújni vagy miután leöblítettem a samponos vizet és még szárazolás előtt?
További kérdésem, hogy ha otthon mosom magasnyomásúval, akkor hogyan előzhető meg a vízkövesedés? A szárazolással?Szárazolás: Gyeon Silk Dryer
Belső műanyagra: ha végre lesz Auto Finess Spritz
Belső szövet kárpitra: még nem tudom mivel kellene.Szélvédő: APC
Írtátok, hogy amíg nincs Spritz a belső műanyagra, addig elég ha tisztán tartom. Van itthon Koch-Chemie Green Star. Azt tegyek a vízbe és azzal töröljem át a belső műanyagokat?
Mire érdemes még használni a Green Start? Esetleg bogár eltávolításra?
Új hozzászólás Aktív témák
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest