-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pardise
senior tag
válasz
gaborka8x8 #36234 üzenetére
Én ezekhez teljesen laikus vagyok, a polírozáshoz. Az autóm jobb oldali szélvédőjén keletkezett egy kb. 10 centis vízszintes karc. Körmöm nem akad bele, de mindenki azt mondta, hogy csiszolás nélkül nem jön ki a karc, csiszolással pedig fénytörés lesz. Egy nagyon jó szélvédős céget is megkérdeztem, ők is ezeket mondták. Cériumos pasztával lehet csiszolni, de fénytörés lesz, nem vállalják, pedig rengeteget olvastam, hogy itt is políroztak szélvédőt pl. a carpro ceriglassel és a hozzá való koronggal és nem írták, hogy fénytörés keletkezett volna. Volt aki azt írta, hogy első szélvédőn biztos a fénytörés, mert hajlított a szélvédő, oldalsó ablaküveget lehet polírozni fénytörés nélkül, hát nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest