Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Kornel #22653 üzenetére

    Épp ma voltam a Wolf-nál reggel, elvileg 7-től már ott vannak. Viszont ami nagyon fontos, hogy mindenképp meg kell rendelned az adott terméket! Tehát úgy hogy odamész és ez kell az kell, nem fog működni. Ha személyesen elmész érte, akkor 4-5 munkanap alatt megjönnek a termékek.

    (#22658) ducati113

    Wolf-nak vannak Nano termékei, ami direkt arra van hogy egy alapos mosás után a lakkot, felnit, szélvédőt, le lehessen velük kezelni, és hónapokon át tartó védelmet nyújtsanak. Amihez nyilván az a legalkalmasabb kocsi ami polírozva van, a lehető legtöbb karc ki van szedve a lakkból, majd mehet rá a Nano cucc.

    Nem azt mondom hogy nem jók ezek, vagy hogy nem érdemes használni, de kint a Wolfos Nano termékek elég komoly áron mennek, itthon jó áron hozzá lehet jutni, szóval érdemes megvenni, csak kell hozzá egy makulátlan kocsi. Legalábbis szerintem ezek így érnek a legtöbbet, ha egy olyan felületre van felrakva ami a lehető legjobb. Ameddig ez nem adott, sokat számít(hat) egy viaszos sampon, sokat számít egy gumiápoló, és még lehetne sorolni.
    Értem én hogy könnyebb tisztítani a felületet ha le van kezelve, de a habsampon + viaszos samponnal makulátlan tisztára tudom varázsolni a kocsit. Így meg akkor számomra fölöslegesek lennének a Nano termékek, bármennyire is jók. A gumi részeket meg egyéb dolgokat így is úgyis le kell kezelni.

    Amúgy ha Wolfos habsamponnal lehabosítom a kocsit, várok pár percet, majd magasnyomással leszedem, akkor semmi kosz nem marad a kocsin! Melegbe elkezd száradni a mosott felület felület, és semmi kosz nem marad a helyén, hanem tök tisztára megszárad. Szóval egy jó samponnal le lehet mosni tisztára a kocsit Nano termék nélkül is.
    Lehet hogy a lökhárítóra kell nyomnom egy kis bogároldót, vagy a szélvédőre hogy könnyebb lejöjjön, de ennyi.

    Ja és tudom hogy van olyan kezelés ami 100-200k, kérdés hogy egy x milliós kocsira megéri-e felrakni, vagy elég rá egy alacsonyabb kategóriás kemény viasz, kerámia, stb..

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák