Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
Eladtam a Sapphire 4870 Toxic vga-mat, tegnap írt a srác, hogy az lcd tv-jén nem tud képet elővarázsolni dvi-vga átalakítóval csak hdmi összeköttetéssel. Mivel soha nem volt sem lcd tv-m sem tft-m így nem tudtam erre mit válaszolni neki. Mi lehet a gond (délután beszélek ismét vele és több információval tudok majd szolgálni).
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
-
old gray
addikt
-
old gray
addikt
Újra kellett telepíteni a rendszert, kipróbáltam a CCC-t ATT nélkül, így a Sapphire 4870 Toxic ventije auto-szabályozással ment, gyorsan csináltam egy tesztet, hogyan remekel ha megizzasztom gpu caps viewerel:
82/89/98fok rendre a gpu/shader/mem. hőmérsékletek.
Ez szörnyű. Muszáj visszatenni az ATT-t.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
Megnéztem ma, hogy kb. mi a vége a Sapphire 4870 1GB Toxicnak tuningban:
GPU: 780-> 822MHz
MEM: 1000-> 1040MHzNem egy nagy durranás
Az X3 720BE@3,9GHz-vel ezt produkálta trémárkban (unalmamban mértem egyet): 16854pont
[ Szerkesztve ]
-
-
old gray
addikt
Ezt a Sapphire-m is csinálja. Pl. mialatt a BIOS-ban turkálok pár mp-re max. ford.számon felpörög a venti. Nem kellemes élmény. Viszont a windowsba való belépés után az ATT veszi át a hatalmat a venti felett és megszűnnek az ilyen gondok. Most pl. idle 5%-ön pörög, load 35%-on. Tényleg halk!
-
old gray
addikt
Igen, érezd magad mázlistának! A gariztatási procedúra egy rémálom.
EVGA 8800GTX ACS3 KO jelenleg gariztatás alatt de nem val.színű hogy sikerül lévén látszanak a hűtőcsere nyomai.
-
old gray
addikt
Sapphire 4870 1GB Toxic beszerelve:
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest