- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Feltettem a 11.6-os catalystot. Kiváncsi vagyok lesz e változás fagyásügyileg. Illetve még nem takarítottam ki a kártyát, majd azt is meg kéne ejteni
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz Turbolada II #21595 üzenetére
Ok, köszi, kipróbálom. Van kompresszor a háznál, akkor azzal megküldöm Nem szívesen szedném szét, ha nem muszáj.
Másik kérdésem, hogy létezhet hogy a 11.5-ös catalist miatt fagy a gép játék közben? Előtte 10.5 volt fennt, azzal nem fagyott, de ott meg kidobott játékból.
Csak most azt nem tudom, hogy a hőmérséklet miatt csinálja-e, vagy az új driver miatt. -
Manitou
veterán
válasz Bada Bing #21586 üzenetére
Most ráfabrikáltam még egy plusz ventit a kártyára, így alapból 60C lement 46-47-re
És terhelve is 90C alatt maradColin Dirt 3 alatt jött elő most ez a nagyon melegedős dolog. Nem nagyon szoktam játszani , de most ezt a dirt 3-at próbálgattam volna, és egy játék utzán kidobott a játékból mindig, aztán vettem észre, hogy egyszer ilyenkor 100C volt a kártya.
-
Manitou
veterán
Egy mezei 4850-es kártyánál alap és terhelt állapotra tudnátok mondani egy olyan hőfokot ami még elfogadható érték?
Terhelve mennyi a max hőmérséklet ameddig szabad engedni/használni?
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
válasz katt777 #12208 üzenetére
Azért messze nem egy kategória a két proci Szerencsére nem sokat adok a 3DMark pontokra, annyira nem izgat. Ez van, nem fogok komplett gépet cserélni. Mivel viszonylag jó áron jutottam a kártyához, így nekem megérte. 3850 az én gépemben szerintem nem hozott volna ilyen teljesítményt, és élsimitással nagyobb felbontásban se hinném, hogy hozná a 4850 -et.
-
Manitou
veterán
válasz kbalazsa #12198 üzenetére
Néztem egy 3D MArk06 tesztet
Ezt dobta a gép:9482 pont
SM 2.0: 4133
HDR/SM3.0: 4904
CPU: 1986Win XP+SP3
939 4200+ X2@ 2,6Ghz, 2x1GB DDR400
Shappire 4850 512MB ref.hűtős alapórajelen 625/933Proci nem mai gyerek már, de azért nagyon nem kell szégyenkeznie. Holnap majd próba erejéig lesek egy kis tuningot
-
Manitou
veterán
válasz kbalazsa #12189 üzenetére
Ezt most driverből állítottam. Itt nem látok külön 2D és 3D-hez tartozó fordulatot csak egyféle van.
Szerintem ismerem, már a 8500-as ATI-nál próbáltam annó úgy rémlik.
Van itt ez az automatikus tuningolás gomb a driverben, ez ér valamit? Gondolom ez is olyan mint nvidiánál, hogy belövi a mag és a memó órajelet egy olyan értékre amin még nem hibázik.
-
Manitou
veterán
válasz katt777 #12167 üzenetére
nvidia driver volt fennt, de azt szépen leszedtem mielőtt kivettem a régi kártyát a gépből.
Aztán be az új és már telepítttem is a 9.12 hotfixet.Első benyomások a kártyáról, a ventije kurva hangos az előző kártyámhoz képest
Most driverben lenetebb tekertem a ventit. Kérdés hány %-ig érdemes visszavenni.
Most 40%-on van és így 45C-os a kártya terhelés nélkül, ez jó vagy nem? Szerintem ez elfogadható érték.Gyárilag asszem 60%-on volt a venti, akkor valami 41C volt
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
Köszönöm a segítséget
9.12-es hotfixet szedem éppen. -
Manitou
veterán
Beléptem a klubba egy Sapphire 4850-essel. Első ATI kártyám, igaz átmenetileg kölcsönbe már volt nálam egy ATI 8500-as
Melyik drivert érdemes feltenni ehhez a kártyához most?