Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
válasz domesz #24389 üzenetére
kend be a gpu-t pasztával véknyan, majd egy fülpiszkával a gpu éleit is. Nem kell vastagon. A hűtőt fogasd fel rendesen, a hütő gpu-val érinkező részét pedig pucold le alaposan fémtisztára mielőtt visszateszed. A Memio hőmérséklete általában 8-10 fokkal magasabb a DispIo hőmérsékleténél (nálam alapon 26 fokos szobában, szellőző házban a DispIo 64 fok, MemIo 74 fok 50%-os venti Működés mellett.)
Dxx: Bocsi akkor
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz domesz #14965 üzenetére
Hát ha nincs nálad a garipapír akkor szívás, ha nálad van akkor hozzád is mennek érte, sztem.
Na de viszont, hát adjál neki 3DMark Vantage-t v vmit, ami tuti eszi a vga-t. Sztem, mint írtam is előbb vram hiba. Kisebb alkalmazások nem pakolják tele a ramot, így nincs hiba, viszont az újabb gémek több vramot igényelnek, és így vsz lehet, hogy vmelyik ram hibás a kártyán, és ekkor jön elő a hiba. Havernak volt hasonló tünete régebben, csak Stalker-ben jött elő a hiba, semmi másban.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz domesz #14960 üzenetére
Minden játék alatt jelentkezik, és csak terhelt állapotban? Gondolok itt arra, hogy pl. asztalon, vagy os töltés közben nem esik szét a kép?
Hőfokakat szoktál nézni? Ha igen és nem melexik túl, akkor valszeg memóriahiba..Szerintem. Szal ha minden 3D-s alkalmazás alatt előjön a hiba, akkor gari.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest