Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Májsztró #16559 üzenetére
Na, az szép. Szellem a gépben? Lehet, hogy mégsem teljesen stabil az a tuning. LinX-et rányomtad 20-30 körre, vagy csak azért "stabil", mert eddig nem találkoztál hibával.
A jelek szerint a CPU és a VGA-tuning akad össze valamiért, ennek a forrását kellene meglelni. Esetleg PCI-E feszültség emelés, v. hasonló?KAMELOT: Ha a W7 XP lenne, egy csomó régebbi programom futna rajta.
csdm: Fogyasztás végett mindenképpen jobb az 5770, még tuningolva is. Az ASUS és az MSI is garanciát vállal a feszültség-emeléses tuningra (ASUS szerint +50% teljesítmény érhető el vele, ami alap feszen csak kb. 17%). Ált. mindegyik kártyájuk tudja, hűtésekben jelentkeznek különbségek. Az MSI Hawk nagyon jó árban van (lényegében a több 5770 ára +2-3k) egy dupla ventis, halk és hatékony hűtéssel, többX annyi fázissal, mint egy alap ATI kártya (van amúgy alap kártya is ezzel a hűtéssel). Érdemes lenne a honlapjaikon körülnézned.
Nem tudom, miért lehetne egy Phenom-ot szeretni.Dj Dekko!: Már írtam, hogy nálam a hangbeállításoknál csinált ilyet. Egyébként lehet, hogy valami kiegészítőt nem telepítettél fel (PhysX, VC++, stb.), akkor is kidobhat. 10.4 meghajtó biztosan nem akadály.
Már írtam, hogy nincs FPS táp, bármennyire szeretnének is egyesek lövöldözni.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest