- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Bokrász #23656 üzenetére
Szerintem az már kuka. Magáért beszél, hogy a tűztérbe lemezt tesznek, s nem öntöttvasat.
Forintba átszámolva mennyi pénzed bánja? Nem foldozgatnám, kidobnám. Ha ilyen hamar tönkre tudott menni, akkor biztos valami biliacélból van.Úgyis folyik belőle a víz, és már hideg is. Igyál rá hidegvizet.
Talán négy esztendeje vettem egy nagyteljesítményű vegyestüzelésű kazánt. Akkoriban valami negyedmillió forintba került talán. Ennek a tűztere öntöttvas tagokból áll össze. Többnyire keményfabrikettet rakok bele, de volt már szezonom, amikor tisztán fával fűtöttem. De a fűrészporral is frankón tudok ezzel tüzelni. Csak azzal elég gyakran kell (2-3 óránként) újra begyújtani. Ma is lenyelettem vele egy zsáknyi fűrészport. Úgy keverem, hogy kb 2:1 arányban forgács:fűrészpor, nem tömörítem, akkor akár 4 órán át is ég a tűz. Gyakorlatilag minden műhelyben keletkezett hulladékom ebben a kazánban köt ki. Teljesen elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Politika
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest