Új hozzászólás Aktív témák

• Vikusz77

tag

válasz Márton111 #7182 üzenetére

Nem az számomra a kérdés hogy mi jön ki Hiltiből használtan 30 ezerért, hanem, hogy mit ígértél ezért a pénzért.
    Ha azt mondtad a vevőnek, hogy az akkuk jók és ez nem igaz -még ha nem is tudtál róla, akkor a továbbiak rajtad múlnak.
    Gondolom írásos adásvétel garanciavállalással nem történt. De ez már a Ti dolgotok.

Láttam én már több döglött akkus hilti csavarozót a netes piacokon 20 ezer körül.
    És hogy téged idézzelek-nem szó szerint-, egy elavult, nehéz Nimh (ha nem az akkor bocs) technológiát akkuk nélkül 30 ezerért megvenni, hááát nem tudom. Ha Hilti fun lennék és a 100+-t sajnálnám egy új gépért és a vett gép garantáltan újszerű állapotban lenne akkor talán.
    De én egy csavarozóban nem látom túl nagy előnyét a "hiltiségnek".

Thibey felújíttatja az akkukat -Hilti minőségben- 60-80 ezerért (Sanyo minőségi akkuk), de akkor mennyinél is tartunk? 90-110ezer.
    Vagy beleteszik neki az általad linkelt "realpower" vagy más olcsóbb cellákat feleannyiért, csak azt nem tudom az vajon milyen minőséget képvisel... Gondolom nem szeretné ha 2-3 év alatt bemondanák az unalmast. Ő Hilti minőséget-élettartamot szeretne a pénzéért.

Szóval, ha 80 ezret akar egy csavarozóra költeni, ami szerintem -neki legalább is- nem ésszerű döntés ,akkor már inkább a kihagyhatatlan, sohavisszanemtérő, csak most csak önöknek, fél éve futó Makita ajánlatod. És akkor legalább azon is túl lennénk.:)

Szerintem Thibey behajtja azt a pártucat csavart ha ezen múlik.

Új hozzászólás Aktív témák