Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
"a srácnak ez egy alkalmi pénz,"
Pontosan így van, és lényeges szempont. Ám amit furcsálltam, az az, h munkanélküli a fiú, és ez számomra kicsit más megvilágításba helyezi a lényeget. Távol áll tőlem ettől függetlenül, h ítélkezzek felette. Biztosan tudja, mit csinál, ha meg nem, hát majd megtudja.
Ami a bért illeti, kérdeztem a meló végén, h mennyire gondoltál boy? (Kemény másfél nap - mifelénk nem három nap egy esztendő, hanem három esztendő egy nap...) Azt mondta, nyolcra gondolt. Adtam neki egy tízest, és hálával megköszöntem a segítséget. Tudom, ez nem túl nagy pénz, de annyira még nem vagyok befutott, hogy figyelmet érdemlő bért adhassak. És igaz az is, h a fiú figyelmet érdemlő teljesítményt nyújtott pedig.A tölgy pórustömítéséről a szakma már magírta a frankót. Nekem a shelakkos megoldás imponálóbb, mert biztos a sikere, tekintve, h ősrégi felületkezelő eljárás, és tetszőleges konzisztenciát keverhetsz belőle. A magánvéleményem az, h a tölgy olyan jellegzetességéről van szó, ami hozzá tartozik a fához. Semmi szakmai, semmi esztétikai, praktikusságbéli dolog számomra nem indokolja a tömítést. Nem lesz szebb, nem lesz tartósabb, legfellebb a tapintása lesz finomabb - de hát egy szekrényfrontot ki szokott taperolni, és miért? Még ha valami királyi sakkbábú, v biliárd dákó, hát szempont a tapintás. Akkor viszont más fafajra utazik az ember.
Az az igazság, h nem ismerem a pórustömített tölgy viselkedését az idő múlásával, és belegondoltam, h a lakk alatt a pórusok majd sötétedni kezdhetnek, esetleg jobban fogja a nap, ahol éri. Szerintem ezt kellene tudni pontosan a döntésedhez. Kár, h a szakirodalmad nem tér ki rá részletesebben, csak említi, h létezik ilyen.Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest