Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz szasanyi #64296 üzenetére

    Minix for XBMC-t használ ami Kodi fork, már eladtam a Minixet, nem tudom, hogy mi a legfrissebb belőle de mindent vitt ami nálam volt, és nem olyan, mint a ZDMC hanem valóban mindent vitt.

    - a készülékbeállítás, médiatárazás, stb. a Zidoo-hoz képest milyen? Csak mert azt ismerem ami egyszerű és gyors illetve a gyári Home Theatre 2.0 lejátszója tökéletesen megfelelt filmnézéshez.. - Minix-es XBMC és ennek megfelelően Kodihoz kell érteni, van frekiváltás, stb.
    - a gyári médialejátszója működik-e olyan jól mint a Zidoo HT 2.0 vagy kell rá más ami jobb (pölö KODI)? - Minix for XBMC :)
    - ha szükségessé válik a váltás (mondjuk támogatottság hiányában) akkor a CoreELEC hogyan tehető rá erre az androidos rendszere? - SD-kártyára vagy pendrive-ra, 3 perc a kiírás, dtb csere majd bekapcsológomb hosszanyomása után indul a CE és onnantól kezdve azzal indul amig ki nem veszed a kártyát, stb, a droid érintetlen és bármikor át lehet váltani, dual rendszer lesz.

    (#64301) Benyaking
    Az Atmos hangokat mindegyik médialejátszó kezeli viszont akkor lesz olyan + hangsávod ha ki is van építve, különben TrueHD és DTS HD lesz "csak".

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák