- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
Baliga Tamás #62185 üzenetére
Elnezted a dátumot, 2018-at írunk. Ne ajanlj már oskovuletet.
#62190 Már miért kellene ilyen igenyert htpc szenvedesre és penzszorasra biztatni másokat?
Tökéletesen kiszolgálja ezt az igényt bármelyik ma kapható népszerű médialejátszó. Én személy szerint az amlogic S9xx SoC-os média boxokat ajánlanám, de vehet akár Dune, zidoo playert is. Egy S9xx box már 15ezerbol megúszható. -
sixer66
senior tag
válasz
SunMount3r #62178 üzenetére
Igen azt, amelyiket mondtad. Jelenleg 17.6-os KODI van fent, szóval nem tudom van-e különbség, de nálam sajnos nem volt jobb tőle, sőt, de a frekvencia állítás segített, de azért köszönöm.
-
powerup2
addikt
válasz
Baliga Tamás #62195 üzenetére
Pc de htpc nem kell
-
powerup2
addikt
válasz
Baliga Tamás #62192 üzenetére
HTPC nem kell célhardver kell pc-ém van
-
powerup2
addikt
válasz
Baliga Tamás #62190 üzenetére
Lemezre nincs szükségem hdd-ről legyen minőségi lejátszás kép és hang, ajánlották nekem Himedia Q10 pro-t meg a Egreat A8 de nem tudok dönteni és ha van jobb minőségibb akkor bombázzatok vele
-
atok666
őstag
válasz
Szep/jo kep, de fos sw. Ez az en tapasztalatom a popcorn lejatszokkal.
Atok
-
powerup2
addikt
válasz
HDMI 1.4 rajta sajnos olyan kell ami hdmi 2.0 és a legjobb kép és hangminőséget produkálja oled tv mellé kell és normális házimoziba illesztve lenne atmos hangot is tudja.
-
Osynho
addikt
Pc-ről se ment at a TrueHD, ha optikaival volt összekötve a cucc, így kár is új számítógépre költened. Ráadasul továbbra is fennáll, hogy felesleges ilyen hangcuccra a HD hang. Persze, ha adott a dolog, akkor jó lehet, de ehhez bizony zsebbe kell nyúlni (hdmi képes erősítő).
-
powerup2
addikt
Szeretnék venni egy normális médialejátszót amit a szeretnék elérhető áron a legjobb kép és hangminőség, mit tudnátok ajánlani ?
-
SunMount3r
nagyúr
Írtam már párszor, "párhová", de a Conjuring 1-2 hangját "nézd meg". DTS 1536kbps sztereó PC hangfalpárra lekeverve ("néztem én"). Na olyat még filmen nem hallottam. Ha rendesen meg van csinálva tud az szólni is rendesen. Pedig se drága erősítő és hangfalak, se többpontegy.
(#62182) junkpod: DTS-nél az 256kbps/csatorna és a fentiek miatt írom, hogy az sem olyan rossz azért.
-
junkpod
veterán
A lejátszót állítsd át, hogy a hd hangsavot használja, de abból csak core-t küldje át.
Az optikai csatoló fizikailag nem képes a hd hangnak megfelelő sávszélesség atengedesere.
És nem a hd sáv a jobb, hanem a magyar szinkron és az agyontomoritett 640es dolby digital hangsavok a rosszabb. (6csatornara fejenként 105kbps jut, abban az MP3 zene is szar lesz...) -
Dyroy
újonc
Persze értem én hogy van olyan rendszer is ami 100x jobb, de azért ez a fhd-uhd összehasonlítás erős túlzás. Mivel 2 hangsáv van, egy dd 640 kbps /Stohl András és másik 3 magyar szinkronhanggal/ és egy truhd 8148 kbps, pcröl mindkettőt lejátsza igenis hatalmas nagy a különbség, nem felesleges. Kipróbáltam egy dolby atmos teszt lemezt, majd szét szakadt a szoba, úgyhogy nekem tökéletes ahogy szól, itt most az a gond, hogy egyáltalán nem szólal meg. Ha már nem költözök No-ban évente máshova pár év múlva összerakok egy olyan rendszert, de most erre nincs mód. Köszönöm a választ, nekem ez volt a lényeg, hogy ne rendeljek még 3 másikat és küldjem vissza, ha médialejátszó téren nincs rá mód, akkor veszek új pc-t.
-
TCr
veterán
Szia!
DTS-HD és Dolby TrueHD hangokat (passtrough) csak HDMI-n fogsz kapni.
De miért akarod "ráerőltetni" a Z906-ra?
Esküszöm, hogy nem lefitymálásból írom, de nagyon nem az a kategória, aminél érdemes lenne foglalkozni a HD hangokkal, semmi érdemi különbséget nem hallanál.Csak hogy pár érthető hasonlattal éljek:
Mintha FHD tévére szeretnél 4K felbontású képet küldeni, vagy mintha bármilyen kiskategóriás utcai autóba szeretnél 100-as oktánszámú benzint tölteni.
Még ha megoldható is, de totál felesleges. -
Dyroy
újonc
Sziasztok!
Sajnos nincs időm átböngészni 62ezer hozzászólást, inkább egyből írok, hátha van valakinek hasonló rendszere, problémája. Pár hónapja vettem egy LG oled55c7d tv-t, a pc-m kb 5 éves, úgyhogy hdr-t még messziről se látott, vinyót rádugtam a tv-re, de a dts-nél jobb hangot nem támogatja a lejátszója.
Itt kezdődik a gond, a gépre egy Logitech Z906 van rákötve optikai kábellel, ps4pro-n is próbálkoztam, de az uhd mkv-kat nem játsza le, vettem egy Himedia q10 pro-t /ami mindent lejátszik alapon ez kell nekem/, rádugtam, film indít és nincs hang... Keresgéltem és kiderült, hogy optikai kábelen nem küldi ki a 24bites hd hangot, csak hdmi-n.
Nincs kedvem fél millióért venni erősítőt hangfalakkal, és a gépet se akarom kb ugyanennyiért felújítani csak filmnézés miatt... Tudtok ajánlani olyan médialejátszót ami optikai kábelen is méltóztatik megszólalni, vagy erre nincs mód, csak hdmi-n működik ez a dolog?
Előre is köszönöm! -
Chris Kiki
senior tag
Ez elég igéretesnek tűnik: [Amlogic Open Source Video Decoder Driver Coming Soon for S905, S905X and S912 Processors]
-
recusar
tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérem.
Adva van egy 10 éves WDTV Live, ami lassan kezdi megadni magát. Buta és lassú, de arra amire használtam tökéletes volt. Vagyis meg kell találnom az utódját. Olyan készüléket keresek, ami kiszolgál újabb 10 évigTudom, hogy A WDTV felett már eljárt az idő, néha én is érzem, amikor azt tapasztalom nem támogat bizonyos video/audio formátumokat.
Himedia Q5 Pro ár/érték arányban megfelelne nekem, de ha van jobb ötlet, meghallgatom.
Egy sima Panasonic FullHD plazmám van és egy Yamaha erősítőm. Mindkettő lassan cserés lesz az újabb felbontások és audio kodekek megjelenése miatt...
Régi vágású ember vagyok, vagyis mókolás mentesen, bekapcsolom = működjön felfogásban üzemeljen. Ezt a WDTV hibátlanul hozta eddig
3D nem érdekel, de hangban tudja a Dolby Atmos-on kívül mindet ha lehet.Köszönöm.
-
sixer66
senior tag
Az mitől lehet, hogy amikor KODI-n keresztül nézem az ittott tv-t akkor akadozik a kép, mint ha minden második harmadik másodpercben lenne egy kis akadás a videóban, de hanggal nincs gond.
HiMedia Q10 Pro/1080p 60hz
Film lejátszásnál nincs ilyen gond. -
sixer66
senior tag
válasz
blakey #62163 üzenetére
Igen, de számomra, kizárólag SZÁMOMRA nincs nagy különbség a képi megjelenítésben a 10e forintos Amlogic lejátszó és a Q10 Pro között. Lehet változna a véleményem, ha egy erre alkalmas projektorral és a megfelelő vászonnal próbálnám, de a kis egérmozimon nincs különbség. Lehet próbál költséghatékonyan gondolkodni, mert szeretne egy jó lejátszót is, de játszani is szeretne, ezért írtam, amit írtam.
Amint írtam, nem értek hozzá, csak volt egy saját véleményem, ami nem tanács volt, pusztán egy megjegyzés. -
z1RoX
tag
Hat elvileg xbon one s 4k tamogatja valamint atmos es dts x et is.
-
sixer66
senior tag
Nem vagyok szakértő, de én már lehet úgy tennék, hogy nem vennék Q10 Pro-t (tudom te Q5-ről beszéltél), ha játszani is akarnék, hanem vennék egy Amlogic mediaplayer-t (10-15K) és egy Xbox-ot, akkor nem függne egyik a másiktól, de persze ez több pénz, de nem értek hozzá, hogy a média lejátszás milyen Xbox-on
-
z1RoX
tag
Sziasztok. 4k filmeket jatszanek le nasrol. A kerdes hogy xbox one s kodi es akkor jatszani is lehet rajta vagy egy himedia q5 pro kodi es wrapper? Koszonom elore is!
-
junkpod
veterán
válasz
Carlas #62151 üzenetére
Pár hete volt, hogy vki 8tb-os lemezzel pörgött itt, kérdezték, hogy miért jó ez? Drága és ha elromlik 8tera megy a levesbe egyből. Azt mondta úgy is van gari...
Egy hétre rá már írta is, hogy hát sajnos bad sector, kuka...
Ugyanúgy kell ez neked mint a 4k60Hz meg az atmos hang, semennyire -
Carlas
senior tag
válasz
Beni2360 #62155 üzenetére
De hát senki nem is mondta hogy nincs. Ennek nem volt köze ehhez.
Mondjuk durva mekkora a különbség árban és Eu-n belül jön. Nincs semmi csak a futárdij.Technikai adatok alapján sok jó lehet
X99 KODI 18.0-val
De az tuti a Zidook icipicit olcsobbak még 1-2 napos futarral is -
Carlas
senior tag
válasz
Beni2360 #62152 üzenetére
A számolásommal semmi gond. Hol írtad te hogy melyik árával van gondod? Írtál bárhol olyat hogy x10? Én az X9s-t néztem ott nem lenne nagy így a különbség. Nem néztem meg a kinti árakat pontosan én sem.
Mind1 ne vitázzunk már ezen az alap kérdésed se ez volt. Az volt kapható-e magyar shopba. Mutattam igen. Az más kérdés mennyiért.Tiszta sor hogy drága, nem is csak ez mondjuk ez feltűnően igy garival se éri meg, se sehogy.
Zárjuk le.
-
Carlas
senior tag
válasz
junkpod #62150 üzenetére
Hát lehet. Dune-re jon update ami javit par dolgot de nem olvastam tesztekben hogy gond lenne vele lejatszas szinten. ha nincs nagyon nem hianyzik semmi update.max az ára nem jó. De persze értem és jogos. Ettől még átgondolom a többit. Gondolom egyiknek sem okoz gondot 8tb-os lemezek kezelése.
-
Carlas
senior tag
válasz
blakey #62146 üzenetére
Persze nem is ezt irtam. tökre úgy van amit mondasz. Azt irtam magyar webshopba van. van is 2db magyar webshop. Az ár más kérdés. Bár ő 210 dollart ir az kb ugyan az. Én arra valaszoltam amit kérdezett és ez igaz is. emagtól 1 garim volt az lement hamar, de sok ember panaszkodott igy nem rendelek innen semmit csak ha nagyon olcso. Amugy sok magyar cuccot is arul nem csak kulfoldi forgalmazasu termekek. pl a routeremen a magyar forgalmazo hivatalos volt es emagtol jott. az emag feltunteti ki a forgalmazo. aminel emag van az kulfoldi a tobbinel ott van ha magyar boltbol jon emagon at. a MM-ot meg tuti erted mire irtam.
en nem szeretem oket de itt csak a kerdesre volt valasz. ez a pnihungary.hu is arulja, életembe nem halottam róla.
-
blakey
titán
válasz
Carlas #62144 üzenetére
Az emag a legtöbb termékét külföldi forgalmazásból árusítja, a Zidoo-nak nincs mo-i képviselete, nincs forgalmazója és a tapasztalatok szerint jobban jársz ha geekbuying, gearbest, tomtop EU-s raktárából vagy futeko-ról vásárolsz. Rosszul közelíted meg a dolgot, nem éri meg közel 2X annyiért venni egy webshopból ami Mo-n is tevékenykedik de többnyire külföldi forgalmazású termékekkel. Az MM mo-i forgalmazású termékeket árul, hívatalos viszonteladó hazai szemmel, emag nem az, kevés terméket érdemes tőlük venni úgy, hogy a garancia is megfelelő.
Nem a mo-i elérhetőségről írtam hanem a mo-i forgalmazásról, olyan meg nincs.
-
törölt tag
Sziasztok!
Remélem jó topikban járok. Lcd tv-hez keresnék valami kis "okosító kütyüt amivel lehetne nézni a Telekom-os TV GO alkalmazáson keresztül a csatornákat, mivel itthon 4 tv van de a telekom csak 3 box-ot biztosít.
Lehetséges lenne ez a megoldás? Milyen kütyüvel lehetne a legköltséghatékonyabban megoldani? -
Carlas
senior tag
válasz
Beni2360 #62143 üzenetére
Ez magyar oldal...magyar szamlaval, magyar garanciaval. Magyar webshop. A román résznek román van. A cég központilag milyen nem mind1? Igaz a media markt se játszik innentől semmiben mert az német...
Ugyan már ne vicceljünk. Magyar webshopot írtam nem céget ha jól olvasom.Az ára más kérdés, erről szó se volt, csak az elérhetőségről de 210 dollár kb 58e ami azért nem nagy különbség a 65e képest 24 hónap itthoni gariért. Vagy szerinted hatalmas érvégés már?
-
Carlas
senior tag
4K/60fps - Gameplayek, Otthoni kamerával felvett videók, most drón stb elég sok van.
Miért kell filmekre gondolni?!....Az átlag ember és átlag filmnéző 5-7 éve nem volt igénytelen attól mert nem erre hokizott. Szimplan észre se vette. Leült megnézte és ennyi. Ez nem igénytelenség.... volt... De nagyon megragadt neked ez a régi lejátszó. Én már túlléptem rajta
AV-Online szájából az agyonhájpolt szó fura már bocsi, főleg A&K-nél....... a cikkek és tesztek 99%-a fizetett hirdetés mindenről.
Nem mind túlárazott van ami eléggé jó. Természetesen egy szintig. De hangra ez a gyártó pl AK70-e nagyon jó volt és nem drága. Az más hogy eladtam és Shanling m3s felé nézek, de azért jó hangban túl sok nincs. Sok a dinamikátlan pl fiio.
-
BBéci
legenda
válasz
Carlas #62128 üzenetére
Melyek azok a 4K/60 fps-es videók, amiket nézel? Azért kérdezem, mert a 4K/UHD mozifilmek általam ismertjei mind 23,976 fps-esek.
Atmost már az én 8 éves Dune Base 3.0 lejátszóm is támogatja. Természetesen csakis HDMI-n.
Aki 8 éve igényes volt, az tudott venni normális lejátszót.Jobb, ha nem emlegeted az AK-kat, mert brutálisan túlárazott, agyonhájpolt ketyerék sznoboknak. Volt szerencsém néhányat high end rendszerben meghallgatni. Csúnyán leszerepeltek.
-
djnice
veterán
válasz
Carlas #62127 üzenetére
A CoreELEC-hez jelenleg a legnagyobb a támogatás, ők ténylegesen figyelembe veszik a felhasználói igényeket és a visszajelzéseket, függetlenül attól hogy Open Source a project.
A clipping problémát már kb 1 éve jeleztem a Zidoo-nak, de nem foglalkoznak vele.(#62130) Osynho: Bocs, nem frissült a böngésző
-
Osynho
addikt
válasz
Carlas #62127 üzenetére
Pont a támogatás az egyik, amiben messze jobb a Coreelec. És pont ezeknél az "out of the box" megoldásoknál szokott előfordulni, hogy nem tudják, amit kell. És vagy jön javítás, vagy nem.
szerk: Beelink M18-at használok Libreelec-kel, már egy ideje. De az ajánlott 905X-es boxok bármelyike nagyszerű mediaplayer egy pár perces mókolás után.
-
Carlas
senior tag
Mert 4k/60fps-es elég sok videót nézek és fogok is.
Ki mondta hogy az atmos optikan megy? Azt irtam kell optika a hang miatt és jó ha atmost tamogat.
Ha fejlesztek ugyanis nem akarom megint cserélni igy jo ha benne van. Jelenleg 4K tv sincs az hamarosan lesz de a jövőre gondolok nem arra amim most van.A többi megint a te nézőpontod. Átlagból indulj ki. Én is átlagot irtam.
A lejatszó tökéletesen lejátszotta amit ígért. Kimenetekből bőven volt rajta, vitt mindent, ma is visz.
A kadencia hiba igen volt. De hogy ezt megint az átlag ember nem látta, hiszen azt se tudta és tudja ma sem hogy mi az. Fater mai napig tolja, semmi panasz, tök átlag user.
A zenehallgatásnál a fülhallgató példa tökéletes erre.
Ott is mondhatnám hogy zenét aki headseten hallgat, vagy 100e alatt és nem egy A&K lejátszón az igénytelen. Nem mondom. Neki jó, sokan észre se veszik a különbséget és nincs szükségük jobbra.Ugyan ez az asus. Rohadtul sosem zavart vele semmi. A képével sem. Változtak az igények a technika is. Ma már nincs használatban nálam. A kiváló minőségű TV-k meg mindig voltak csak megint amit irtam átlag ember.
Mindig lesz csúcs de az emberek /főleg régen/ 90%-ban nem rendelkeztek vele. Ma sem csak már rengeteg van és elég jók nem túl drágán. Mind1 ez régen volt -
blakey
titán
válasz
Carlas #62122 üzenetére
Már sokszor leírtam, hogy a 15-20e Ft-os "kínai vackok" (mondjuk én a jobbakat és a támogatottakat ajánlom) simán partiban vannak CoreELEC-kel bármelyik drágább eszközzel, kép- és hangminőség terén nem lenne gond és kevesebbe kerülnek.
Leírod, hogy frankót szeretnél, tükéletesen világos, de mi frankót ajánlunk, vehetsz Himedia Q5/Q10 Pro-t, Zidoo X9S/X10-et, Dune-kből az Amlogic vagy a Realtekes boxokat, Apple TV-t vagy a többi Amlogic boxot (CoreELEC-kel), képminőségben egyik sem lesz kiugróan jó a másikhoz képest, persze mélyre ásva azért vannak különbségek főleg két különböző SoC között. Ami fontos lehet, hogy kell-e az Android vagy sem, mert ez azért elég nagy különbség.(#62124) Carlas
Miért fontos a 4K/60fps? Bár ezzel nincs gond a legtöbb lejátszónál.
HDR-ből mi a fontos, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision?
Hangokkal gyakorlatilag egyik eszköznél sincs gond.
Optikai esetében maximum AC3 és DTS lesz. -
BBéci
legenda
válasz
Carlas #62124 üzenetére
Miért fontos a 60 Hz?
Szerinted optikai úton közlekedik az Atmos?Az általad emlegetett Asus lejátszó már a megjelenésekor egy olyan elbaltázott valami volt, aminek a megvásárlása eszébe sem jutott az átlagnál kicsit igényesebb filmnézőknek.
7-8 évvel ezelőtt is lehetett találni bőséggel kiváló minőségű filmeket a neten, akinek igénye volt rá, az olyanokat nézett.
Az sem igaz, hogy akkor nem voltak kiváló képminőségű tévék. A Panasonic plazmák bőven megérdemelték, hogy az ember az elérhető legjobb felbontású és minőségű filmeket nézze rajtuk. -
Carlas
senior tag
válasz
dgyuri0123 #62123 üzenetére
Dehogy fontos a külső. Jó ne legyen valami atom fos. ami fontos:
-4k/60fps
-hdr
-mindent vigyen helyesen mkv formárumba 1080p és 4k-ban
-hangok terén ha mindent támogat az franko lenne, pl atmos is.
-jó lenne optica rajta a hang miatt -
dgyuri0123
nagyúr
-
-
Carlas
senior tag
válasz
dgyuri0123 #62120 üzenetére
Volt de nem általánosan. A legtöbb 8-15gb-volt. Persze az Avatar 80gb verzióban is ott volt. Mondom én általánosságban beszélek. Akkoriban azért nem voltak mindenkinél ilyen igények /ma se olyan sok embernél aki nincs nagyon rákattanva a filmezésre/ de ma már azért a technikával mérten ezek az igények is erősödtek.
Ma már én sem vennék olyat, nem néznék gagyi minőséget. Pár év kimaradt lejatszo fronton ezért keresem. -
Carlas
senior tag
válasz
blakey #62116 üzenetére
De ez neked volt igényed, neked fontos volt és nem általános igény volt, átlagos felhasználónak. Ennél jobban nem tudom leírni mire gondolok. Ugyan úgy most hallgatom a zenét. Nekem igényem hogy miként hallom a hangokat. Az helyes legyen. Lehet te a 10%-át nem költenéd erre mert nem hallanád, nem érdekelne. Nem mindenki vesz észre dolgokat vagy fontosak neki. Főleg régen nem igy volt. De ettől valakinek ez fontos nagyon, mint nálad amit irsz
-
Carlas
senior tag
válasz
dgyuri0123 #62115 üzenetére
Miért vagyok eltévedve? Elolvastad amit írtam? Itt nem írt senki BD-et. Ez honnan jött? Itt az R1 és Mkv volt amit írtam.....
DB nem is volt opció ennél a lejátszónál. -
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Carlas #62113 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve. Szerinted mióta létezik BD25-50? És az szerinted ratyi minőség volt? Neked talán nem volt igényed jobbra, mint a Divx, de erről nem a technika tehet.
Az összes Zidoo túlárazott, ráadásul ott az Android, ami fabatkát nem ér, ha filmlejátszásról van szó. Semmivel nem tud többet, mint egy olcsó kínai box, max annyival hogy nem műanyag a háza, hanem alumínium, de ez lényegében csak külsőség.
-
Carlas
senior tag
válasz
dgyuri0123 #62112 üzenetére
Más volt akkor. Más igények. Bennem is. Régen a zenére jo volt a gyári headset és azt mondtam húha hogy szól. Jó volt a 1024x768 40"-os plazma stb. Nem zavart. Ma már más. Ezek zavarnak, a lejátszás is mert máshogy nézem. Egyre több filmet néztem, egyre több zene jött. Változott. Pont ezt mondom hogy akkoriban az emberek nagy részének jó volt és egy megbizható darab volt.
-
Carlas
senior tag
válasz
blakey #62111 üzenetére
Nah pont ez az. Értelmezd amit írok és azt mikorra értem
Amit most keresek az a mai igényeknek kell megfeleljen nem a 7 évvel ezelőttinek.
Régen ezek nem voltak szempontok mert se tv, se videó anyagból nem volt hűha minőség általánosan.
Az emberek 99%-a nem figyelt a kandenciahelyes lejátszásra sem. Azt se tudta, hogy van és szerintem a mai napig ha nem jártas és mutatsz neki egy filmet nem tűnik fel neki semmi.Azóta eltelt nem kicsi idő. Sok minden változott eléggé. Az igények is.
Zidoot itthoni webshopból tudok rendelni. X9s és X10-et is. Csak drágább.
Én elfogadom amit írtál, nem is vettem meg amit mondtam ezért.
-
blakey
titán
válasz
Carlas #62110 üzenetére
Azért, mert leszutykozol olyan dolgokat amikkel soha nem volt tapasztalatod valamint másik szutykot vennél 3x-os áron, mert szerinted az nem az, valójában ua. Feltétel nálad a kadenciahelyes lejátszás és olyan eszközt tartasz jónak ami nem volt képes a kadenciahelyes lejátszásra.
A gond ott kezdődik, hogy te nem értelmezel dolgokat, privátban mindenre válaszoltam, de te továbbra is árral szemben evezel. Engem nem zavar, te dolgod.
Zidoo-t magyarországi forgalmazótól nem tudsz venni.
-
Carlas
senior tag
válasz
blakey #62108 üzenetére
Miért lennék? Értelmezni kell amit írtam és amikor ezek használva voltak és amire. Sok választás nem volt. kb ez meg a wd. De amikor még ez volt azért a Tv-k se ott voltak mint most. Mi a helyes út amit csak te mondasz? A fórum szerint általában igen és képtelen vagy elviselni mást. De személyeskedni sem kell.
Ha értelmes a dolog annyit költök amennyit kell. pl zenét szeretek hallgatni, 1 millás rendszerrel bkv-zok. Mégsem szólok be valakinek akinek az adott dologban pl zene, esetleg más az igénye, más a szempontja vagy arról beszél régen milyen cuccon tolta a zenét.
-
Carlas
senior tag
válasz
dgyuri0123 #62107 üzenetére
Tökéletesen elégedett voltam vele amig hasznaltam. Szóval rossz döntés nem volt. A kérdés mihez kell az a baromi jó minőség. Ezt a kadencia dolgot azért erősen túllihegjük néha. kb 10-ből ha 1-2 ember venné észre. Nekem se tűnt fel és sosem zavart csak ha tudom mit nézzek. Amikor ez volt nem nagyon volt húha minőségű mkv, se elérhető áron tv ahol ez számíthatna, hogy sokkal jobb minőségben láttam volna bármit is. Ma is az emberek nagy része aki ezeket a lejátszókat veszi nem vesz hozzá millios tv-t se több millás hangrendszert ahol nagyon számítana. ha meg ilyenei vannak akkor meg nem a 20e-es china boxon agyal.
-
blakey
titán
válasz
sixer66 #62101 üzenetére
Az utánhúzást a TV képjavítója vagy a lejátszó képjavítója okozhatja, utóbbi esetében az Imprex, első körben kapcsold ki majd ha nincs utánhúzás akkor apró lépésekkel kipróbálhatod, hogy mire képes az Imprex és, hogy tetszik-e vagy sem. A TV-n is legyen kikapcsolva minden képjavító majd szintén apró lépésekben próbálgasd, hogy mi az ami még tetszik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest