Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Gubek-Einste #10213 üzenetére
Köszi! Esetleg ez? asus rt-ac53 ac750
Csak mert az általad ajánlott nem elérhető a nagyobb üzletekben és még kari előtt szükség lenne rá. Vagy bármi egyéb, amit be tudok szerezni még a napokban.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Sukta 95
aktív tag
AC66U mellé szeretnék egy olcsóbb Asus routert, amivel AIMesh módban lefedhetném a teljes lakást wi-fivel. Van valami ajánlott mellé, amivel üzembiztosak párban?
-
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok!
Kb. két éve használom gond nélkül az AC66U b1 routerem. Az elmúlt néhány napban azonban olyat produkál, hogy esténként kb. 18:30 és 21:00 között a wifin és kábelen csatlakoztatott eszközök (2 iphone és egy macbook wifin, 1 LG okos tv kábelen) közül csak az egyiken van normálisan internet. A többin, ha pingelni próbálok egy oldalt vagy nem is sikerül vagy több százas értéket kapok vissza. Ha kiiktatom a routert, nem áll fent a probléma. Másik routerrel sem. Mindig más eszközön van éppen internet, amelyiken van net, ott 10-20 körüli ping és max sávszél van, még wifin is (kb. 180 MB/s) Egyész nap itthonról melózom és kb. mindig ezek az eszközök működnek egyszerre a hálózaton, de a hiba csak a kora esti órákban jelentkezik.
Előre bocsájtom, hogy nem vagyok nagy zseni a témában, de ha valakinek van ötlete, hogy mit kellene ellenőriznem vagy beállítanom, hogy a probléma megszűnjön, az megköszönném, mert így gyakorlatilag ellehetetleníti az esti munkavégzést.
A routeren a legfrissebb gyári szoftver fut, amit 2 napja frissítettem, pontosan a miatt, hátha megszűnik a probléma, de nem hozott javulást.
Köszönöm előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
válasz ilyenezalaci #8372 üzenetére
Koszi a valaszt, ez lesz a megoldas nalam is akkor. A merlin a wifi a sebesseget/hatotavjat nem befolyasolja negativan? Valamint, az alol is el tudom erni a routerre kotott hdd-n tarolt fajlokat tavolrol?
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen eltűnt a Download Master egy ideig elértem direkt linkről, de már úgy sem tudom. Visszaolvasva láttam, hogy más is járt már így, de megoldást nem találtam. Esetleg tudjátok, hogy mi lehet az oka, vagy a megoldás a problémára? Esetleg rakjak vissza egy régebbi szoftververziót?
-
Sukta 95
aktív tag
hali!
A napokban tervezek venni ac66u routert. A kerdesem az lenne, hogy meg lehet-e oldani vele, hogy a racsatlakoztatott kuldo hdd-re letoltom a filmeket, majd onnan attolom a tv-be dugott chromecast-ra? (tehat anelkul, hogy a gepen tarolnam a filmet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest