Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gahen
tag
A screenshotokat azt már megcsináltam, de a mentést így, h írod, na most már azt is.
Viszont a hdd-t nem ismerte fel ismét, pc-be dugva is akasztja a gépet, nem ismeri rendesen, stb.
Megpróbálom hátha sikerül valami adatot lementeni róla, aztán gariztatom.
Köszi a segítséget...,
-
gahen
tag
Sziasztok, frissítettem a ac66u b1 routerem, de csak most olvasom hogy nem kellett volna.
Nekem is eszi rendesen a procit, az usb hdd állandóan leválasztódik.
Próbálnák egy régebbi firmware-t rárakni, de nem engedi: "Invalid Firmware Upload"
Hogyan tudom akkor downgradelni?..,
-
gahen
tag
válasz ArthurShelby #7941 üzenetére
Nem NAT-ol a 1043, LAN portba van dugva, tehát így már switchnek van beállítva. A 2.portba van az asustól jövő kábel, mert az 1.port a pc, de ilyenkor sztem nem számít.
Transmission a routeren fut, amin vargalex firmware van. Belső hálózatból a böngészőből el is érem a lucit, megy is a transmission gui, samba, dlna. Csak kintről nem elérhető a 1043, mert nem adja át az asus a kintről jövő kérést.
Frissítésnél mehet a legújabb vagy sorban?ui: csak az a baj, hogy nem is tölt fel a transmision.
[ Szerkesztve ]
..,
-
gahen
tag
Na csak nem boldogulok a port forward-dal, pedig már több oldalt és több videót is megnéztem, hogy hogyan kell.
Most itt tartok: [kép]
Még arra gondoltam, hogy meg kellene próbálnom a firmware frissítését, amit fel is ajánl.
Most a 384.20308 van rajta. A legújabbat feltegyem, ami a 384.32799 vagy tegyem fel sorrendben ami a honlapon van: 384.21140 aztán 384.32738 és végül a 32799-et?..,
-
gahen
tag
Szasztok! A mai nappal én is tulaja lettem egy ac66u b1b2 routernek.
Szépen megy minden, kivéve a porttovábbítást nekem is.
Az eddigi 1043nd1.8+500hdd vargalex firmware-el. Most ennek adtam fix és eltérő ip-t, kikapcsoltam a dhcp-t, és belülről megy is a transmission, dlna, samba telóról és a 1043-ba dugott pc-ről is.
Hiába állítom be a transmission webuinak a 9091, transmissionnek a 21234 portot, nem érem el kintről.
Hova tovább?..,
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest